Hostal Marissal by Dorobe **

Dejte vědět svým přátelům:

od 11 059 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - jednodušší, butikový hotel

Výhody nabídky 2 - na nádherném místě

Výhody nabídky 3 - v bezprostřední blízkosti Balcón de Europa

Výhody nabídky 4 - skvělé hodnocené ubytování

Výhody nabídky 5 - nevhodný pro osoby s omezenou hybností pohybu

Středisko - Nerja

Poloha - Skvěle umístěný hotel přímo v srdci malebného městečka Nerja, v bezprostřední blízkosti "Balkonu Evropy" a několika veřejných pláží. Nákupní možnosti, supermarket, restaurace, bary jsou přímo u hotelu. Město Frigiliana je vzdáleno cca 7 km, Malaga cca 68 km.

Pláž - V blízkosti hotelu se nachází několik měnších veřejných pláží.

Vybavení - Tento třípodlažní hotel poskytuje ubytování v celkem 23 udržovaných pokojích. V hotelu se nachází recepce, lobby s barem, výtah, klimatizace a trezory, restaurace (klimatizovaná), snack bar, WiFi (zdarma).

Ubytování - Pokoje jsou vybavené manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, klimatizací, rádiem, TV, telefonem, trezorem, některé mají balkon s výhledem na moře. Apartmán poskytuje výhlede na moře, má navíc druhou ložnici, druhou koupelnu, obývací prostor s rozkládací pohovkou a vybavenou kuchyňku.

Strava - Bez stravy. Za příplatek možnost snídaní nebo polopenze.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci - upozorňujeme, že vzhledem k poloze hotelu v historickém centru není zajištěn transfer až k budově hotelu, ale pouze k hotelu Riu Monica (cca 10 minut chůze), odkud je možnost individuálních taxi transferů za cca 6 €/cesta* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - ***Upozorňujeme, že vzhledem k poloze hotelu v historickém centru není zajištěn transfer až k budově hotelu, ale pouze k hotelu Riu Monica (cca 10 minut chůze), odkud je možnost individuálních taxi transferů za cca 6 €/cesta.***

Mapa

Fotogalerie