Halley Hotel and Apartment Affiliated by Melia 

Dejte vědět svým přátelům:

od 7 679 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - skvělá lokalita

Výhody nabídky 2 - součástí kvalitního řetězce Melia

Výhody nabídky 3 - v živém letovisku

Středisko - Benidorm

Poloha - Apartmánový dům se nachází přibližně 600 m od pláže, v bezprostřední blízkosti restaurací, barů a obchodů. Letiště Alicante je vzdáleno cca 60 km.

Pláž - Veřejná písčitá pláž Platja de Llevant je vzdálena přibližně 600 m od hotelu. Na pláži je možno pronajmout lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení - Budova poskytuje na 18 patrech celkem 69 moderně vybavenými ubytovacími jednotkami. Svým hostům nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, výtah, trezory, parkoviště (za poplatek), restauraci, snack bar, WiFi (zdarma), venkovní bazén, dětský bazének a lehátka a slunečníky zdarma.

Ubytování - Pokoj Standard má cca 18 m², manželskou postel, koupelnu se sprchou, fénem, posezením, kávovarem, TV, trezorem, balkonem nebo terasou.Studio Suite má stejné vybavení, je prostornější (cca 40 m²), navíc má obývací část s pohovkou a kuchyňku s chladničkou, sporákem, mikrovlnkou.Apartmán standard se dvěma pokoji je stejný jako Studio Suite, má navíc samostatnou ložnici a cca 65 m².

Strava - Bez stravy.

Sport a zábava - Vodní sporty na pláži od místních poskytovatelů služeb (za poplatek).

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Mapa

Fotogalerie