h10 Costa Adeje Palace ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 32 060 Kč

Popis

V klidné části oblíbeného střediska Costa Adeje. Drobné nákupní možnosti v bezprostřední blízkosti hotelu, centrum letoviska cca 2 km. Letiště Tenerife Jih je vzdáleno cca 22 km od hotelu.


Ubytování:

Umístění - Hotel H10 Costa Adeje Palace se nachází na jihu ostrova Tenerife, v obci Costa Adeje, vedle hotelu se nachází malé nákupní centrum: několik barů a restaurací, obchodů a služeb. Do centra letoviska Playa de las Américas jezdí kyvadlová autobusová doprava (jízdní řád a ceník k dispozici na recepci hotelu). Na letiště Reina Sofia je to cca 25 km..

Pláž - U hotelu se nachází písečná sopečná pláž La Enramada. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek cca 10 Eur/komplet..

K dispozici pro hosty - Recepce s prostornou vstupní halou, výtahy, hlavní restaurace s terasou, restaurace a'la carte La Tosca a asijská Sakura Teppanyaki, 3 bary (včetně jednoho u bazénu), velká udržovaná zahrada, sluneční terasy se slunečníky a lehátky, 4 bazény (včetně jednoho s mořskou vodou a jednoho vyhřívaného, jeden nekonečný bazén pouze pro dospělé), brouzdaliště pro děti, vířivka, konferenční místnosti, butik, kadeřnictví, směnárna, parkoviště (za poplatek). Hotel poskytuje osušky k bazénu (zdarma). Hotel nepřijímá domácí zvířata.POZNÁMKA: Při check-inu je nutné předložit kreditní kartu nebo složit zálohu ve výši 50 eur.

Internet - Wifi v hotelu zdarma..

Catering - Snídaně (7:30-10:30) a večeře (19:00-22:00) formou bufetu, možnost příplatku za all inclusive: snídaně (7:30-10:30), oběd (13:00-15:30), večeře (19:00-22:00), občerstvení na baru (11:00-17:00):00), neomezené množství nealkoholických nápojů (káva, čaj, voda, perlivé nápoje, džusy) a místních alkoholických nápojů (pivo, víno, vodka, whisky, gin, včetně některých drinků a některých dovážených lihovin) od 8:00-24:00, několikrát týdně tematický bufet, živá kuchyně. Hotel si vyhrazuje právo na změnu otevírací doby.

Sportovní a animační program - Denní animace pro děti i dospělé (aqua aerobik, vodní pólo). Zdarma (možnost zálohy na vybavení): posilovna, minigolf, stolní tenis, boccia. Placené: herna, lázeňské centrum Despacio: vyhřívaný krytý bazén, vířivka, sauna cca 10 Eur/sezení, turecké lázně cca 10 Eur/sezení, kosmetické a tělové procedury za poplatek..

Webové stránky - https://www.h10hotels.com/en/tenerife-hotels/h10-costa-adeje-palace

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Poloha hotelu a rozlehlá zahrada umožňují relaxovat v klidu a pohodě. Velkou předností hotelu jsou vynikající služby a vysoký standard ubytování a pro ty nejnáročnější také služby Privilege. Za zmínku stojí také působivé lázně s širokou nabídkou tělových procedur. Jedná se o ideální nabídku pro náročné klienty, kteří ocení luxus a služby na nejvyšší úrovni..

Mapa

Fotogalerie