Gran Canaria aneb „Miniaturní kontinent“ 

Dejte vědět svým přátelům:

od 36 990 Kč

Popis

8denní letecký zájezd s kombinovanou dopravou, půjčenými auty v malém kolektivu na kanárský ostrov, okrouhlého tvaru, který dal jméno celému souostroví – Gran Canaria. Sopka uprostřed ostrova, slunné pláže, horská turistika v rozeklaných skalách, četná archeologická naleziště, téměř nedotčená příroda s hlubokými kaňony s divokou vegetací, písečné duny, či malebné horské vesničky a domy s typickými balkony. To vše dalo ostrovu jeho druhý název – Miniaturní kontinent.

Ubytování a strava

Ubytování na Gran Canarii v hotelu střední kategorie (2lůžkové pokoje s příslušenstvím). Součástí ubytování je polopenze (snídaně - večeře).

Cena zahrnuje

Letecká přeprava na Gran Canarii a zpět, letištní a bezpečnostní taxy a palivové příplatky, 7x nocleh na Gran Canarii, 7x polopenze, doprava po ostrově v automobilech - minivanech, průvodce, kompletní cestovní pojištění včetně připojištění léčebných výloh, zákonné pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje

vstupné do placených objektů, poplatky do národních parků, připojištění storna zájezdu 200,- Kč, transfer na/z letiště, dále pak vše, co není uvedeno v „CENA ZAHRNUJE“.

Doporučené kapesné

200,- EUR

Minimální počet účastníků

8


Fotogalerie