Fergus Club Mallorca Waterpark ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 17 314 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, pobytovou taxu placenou přímo v hotelu, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.

 

Název zájezdu v polském jazyce: Hiszpania - Majorka 

 
Hlavní turistická sezóna ve Španělsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.


Ubytování:

Umístění - Čtyřhvězdičkový rodinný aquapark FERGUS Club Mallorca se nachází v půvabné vesničce Magaluf. Aquapark FERGUS Club Mallorca dělí od malebné pláže Playa de Magaluf pouhých 600 metrů, což umožňuje snadný přístup k nábřeží a různým vodním sportům. Vzdálenost na letiště - 25 km.

Pláž - Nejbližší veřejná písečná pláž je vzdálená přibližně 700 m od hotelu.

K dispozici pro hosty - 24hodinová recepce, úschovna zavazadel, výtahy, restaurace, bar, 2 venkovní bazény a 1 pro děti, sluneční terasa, houpací sítě, aquapark, miniklub, stolní tenis, stolní hry, kulečník. Za poplatek: masáže, prádelna, trezor, fax, půjčovna kol.

Internet - V celém hotelu je zdarma dostupné Wi-Fi.

Catering - Stravování all inclusive: snídaně (7:30-10:30), obědy (13:00-15:00) a večeře (18:30-21:00) podávané formou bufetu. V baru Plaza se podávají alkoholické a nealkoholické nápoje (10:00-00:00). Občerstvení se podává po celý den v baru Magnus (11:00-18:00).

Sportovní a animační program - Pro dospělé: tematické večery, živá hudba a představení, vodní pólo, kulečník, stolní tenis, jóga, stolní hry. Pro děti: miniklub a minidiskotéka.

Webové stránky - https://www.fergushotels.com/en/FERGUS-Club-Mallorca-Waterpark/

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Čtyřhvězdičkový komplex FERGUS Club Mallorca Waterpark se nachází v Magalufu, nedaleko pláže Playa de Magaluf. Nabízí komfortní apartmá a rozsáhlé rekreační zařízení včetně bazénů, aquaparku a miniklubu pro děti. All inclusive zahrnuje chutná jídla a nápoje v baru Plaza. Pro aktivní hosty jsou připraveny aktivity jako stolní tenis a večerní představení, které poskytují zábavu pro celou rodinu. Díky přátelské atmosféře je tento hotel ideálním místem pro úspěšnou dovolenou na Mallorce.  

Mapa

Fotogalerie