Atzavara Hotel & spa *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 4 699 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - luxusní interiéry

Výhody nabídky 2 - několik bazénů včetně dětských

Výhody nabídky 3 - profesionální SPA a wellness centrum

Výhody nabídky 4 - ideální výchozí bod pro návštěvu zajímavostí v okolí

Středisko - Santa Susanna

Poloha - Hotel se nachází v letovisku Santa Susanna, cca 1 km od obchodů, restaurací a nákupního centra. Ve vzdálenosti cca 4,6 km od zábavního parku Activ Natura Parc d´Aventura, cca 6,7 km od hradu Castell de Mas Carbó. Letiště v Gironě cca 34 km. Městské vlakové nádraží cca 700 m od hotelu (Barcelona), autobusová zastávka cca 1 km.

Pláž - Veřejná, písčitá, dlouhá a široká pláž s pozvolným vstupem do moře, cca 1,7 km od hotelu. Přístup po silnici. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení - Pětihvězdičkový, moderní hotel byl otevřen v roce 2021. K dispozici jsou 4 výtahy, prostorná a elegantní vstupní hala, 24h recepce, 3 restaurace: El Mercat - jídlo formou bufetu, místní a mezinárodní kuchyně, bohaté na sezónní produkty, show cooking; Botanic - a la carte, středomořská kuchyně; Ginger - španělská kuchyně, specializují se na místní pokrmy. Jídelní židličky a menu pro děti, vegetariánská a veganská jídla, další diety (na objednávku před příjezdem). 2 bary, nákupní pasáž, 20 konferenčních místností, bezplatné WiFi připojení v celém hotelu. Sluneční terasa, 6 bazénů včetně bazénů pro děti, slunečníky, lehátka a osušky k dispozici u bazénů zdarma. Za poplatek možnost parkování (cca 10 EUR/den).

Ubytování - Standardní elegantně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, telefonem, WiFi připojením, trezorem, setem na kávu/čaj a balkonem s výhledem do okolí. Za poplatek minibar (platí se dle spotřeby). Za příplatek dvoulůžkové pokoje Premium a Junior Suite.Dvoulůžkové pokoje Premium s možností přistýlky mají stejné vybavení jako standardní dvoulůžkové pokoje, ale jsou prostornější s výhledem do zahrady nebo na bazén. Prostorné pokoje Junior Suite až pro 4 osoby mají standardní vybavení, navíc kávovar a výhled na hory.

Strava - Snídaně bufetovým způsobem.

Sport a zábava - Tělocvična, miniclub (pro děti 4-12 let). Za příplatek SPA a wellness centrum: krytý bazén, vyhřívaná, slaná voda, horké a studené prameny, jacuzzi, suchá sauna, pára, relaxační zóna, masáže, ošetření obličeje a těla (vstup pro hosty nad 16 let, cca 15 EUR/90 min.).

Cena zahrnuje - * leteckou přepravu v turistické třídě včetně tax a příplatků* transfery v cíli zájezdů* 7/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby česky mluvícího delegáta* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje povinný turistický poplatek v Katalánsku (platba na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení, orientační cena cca 1 EUR/osoba/den pro hotely 4*, cca 0,50 EUR/osoba/den pro ostatní hotely 3* a jiná ubytovací zařízení a to do max. výše za 7 nocí pobytu); děti do 16 let tuto taxu neplatí. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Mapa

Fotogalerie