ar Diamante Beach spa Hotel ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 9 969 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - večerní show

Výhody nabídky 2 - v blízkosti promenády

Výhody nabídky 3 - prostorné pokoje

Středisko - Calpe

Poloha - Hotel se nachází přibližně 600 m od pláže, v bezprostřední blízkosti restaurací, barů a obchodů. Letiště Alicante je vzdáleno cca 79 km.

Pláž - Písčitá pláž La Fossa s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 600 m.

Vybavení - Hotel poskytuje ubytování v celkem 285 pokojích rozmístěných na 12 podlažích. Svým hostům nabízí recepci, lobby s barem, 4 výtahy, parkoviště, WiFi (zdarma), 3 venkovní bazény, dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Ubytování - Pokoj typu Standard je vybaven manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, fénem, TV, klimatizací, WiFi (zdarma).Pokoj typu Select má stejné vybavení, navíc výhled na moře.

Strava - Snídaně formou bufetu (08:00 - 10:30).Za příplatek možná polopenze s bufetovými večeřemi, případně plná penze s obědy navíc.

Sport a zábava - Fitness, večery s živou hudbou, herna.Za poplatek: stolní tenis, půjčovna kol, spa (sauna, pára, masáže), hlídání dětí.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Mapa

Fotogalerie