Hotel Park Bled ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 5 979 Kč

Popis



Ubytování:

Tipy - - hotelový bazén v 5. patře hotelu s úžasným výhledem - na břehu jezera Bled - v roce 2020 prošel hotel celkovou rekonstrukcí

Obecný popis - hotel je proslulý svými originálními bledskými šlehačkové dorty „Kremno rezino“, které jsou zde pečeny již od roku 1953. Hotel Park je ideální jako výchozí bod pro všechny turisty, cyklisty a horolezce. Skvělý také k pořádání konferencí, seminářů a dalších společenských událostí. Hotel byl v roce 2020 kompletně zrekonstruován, můžete si tak užít dovolenou v novém rozměru.

Poloha - Park Hotel je umístěn v samém centru Bledu, přímo na břehu Bledského jezera a nabízí překrásný výhled jak na jezero, hrad i Julské Alpy. Cca 3km od hotelu se nachází skvělé golfové hřiště.

Vybavení - recepce, restaurace, bary, kavárna, wellness, fitness, Wi-Fi, krytý bazén, úschovna zavazadel, terasa, výtah a další.

Ubytování - 2+1, cca 13-17 m2 - 2lůžkový pokoj s možností přistýlky. 2+1 Lake view, cca 13-17 m2 - 2lůžkový pokoj s možností přistýlky (pro dítě do 12 let), orientace na jezero. 1+0, cca 13-17 m2 - 1lůžkový pokoj. 1+0 Lake view, cca 13-17 m2 - 1lůžkový pokoj, orientace na jezero. 2+2 Suite Lake view, cca 20 m2 - 2lůžkový pokoj typu Suite s možností až 2 přistýlek, orientace na jezero. 2+1 Premium Lake view - 2lůžkový pokoj Premium Lake view s možností přistýlky (pro dítě do 12 let), orientace na jezero. 2+2 Suite Premium - 2lůžkový pokoj typu Premium Suite s možností až 2 přistýlek. 2+2 Suite Premium Lake view - 2lůžkový pokoj typu Premium Suite s možností až 2 přistýlek, orientace na jezero. Pokoje jsou vybaveny: sprcha, WC, fén, Wi-Fi (bez garance rychlosti připojení), klimatizace, telefon, TV, minibar, sejf. Většina pokojů s balkonem.

Stravování - snídaně nebo polopenze formou bufetu.

Doplňující informace - - dětská postýlka: na zpětné potvrzení, za poplatek cca 10 EUR/noc - domácí zvíře: na zpětné potvrzení, za poplatek cca 35 EUR/den - parkování: v blízkosti objektu za poplatek 10 EUR/den, v omezeném množství

Sport a zábava - hotelové wellness: - krytý bazén v 5. patře s překrásným výhledem na jezero Bled - whirlpool - finské sauna - solárium - masážní salónek - fitness wellness centrum Živa ve vedlejším hotelu Rikli Balance Hotel: - 4 vnitřní termální bazény - venkovní termální bazén - dětský vnitřní bazén - skluzavka - finská sauna - turecká sauna - chladící bazénky - relaxační místnost Jezero Bled - z části napájeno termálními prameny, takže má velice příjemnou teplotu 26°C. Lyžování je možné v blízkosti hotel, v centu města Bled, kde naleznete lyžařské středisko Straža. 20 km je lyžařské středisko Triglav, dále pak Krajska Gora, Vogel atd.

Povinné poplatky na místě - pobytová taxa cca 3,13 EUR/os./den (sleva pro děti od 7 do 17 let 50%). Registrační poplatek 1 EUR/os./pobyt. Platí osoby od 7 let.

Mapa

Fotogalerie