Hotel Jezero ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 4 746 Kč

Popis



Ubytování:

Tipy - - aktivní dovolená - překrásná slovinská příroda - nápoje k večeři v ceně!

Obecný popis - hotel Jezero Bohinj nabízí komfortní ubytování přímo na břehu jezera Bohinj. Ideální místo pro relax i aktivně strávenou dovolenou. Oblast okolo jezera Bohinj nabízí mnoho krásných míst, které stojí za to navštívit.

Poloha - ubytování leží přímo na břehu jezera Bohinj.

Vybavení - terasa, zahrada, restaurace. bar, kavárna, wellness, konferenční místnost a další.

Ubytování - 2+1 - 2lůžkový pokoj s možností přistýlky. 1+0 - 1lůžkový pokoj. Pokoje jsou vybaveny: koupelna se sprchou a WC, fén, telefon, TV, minibar, sejf, Wi-Fi (bez garance rychlosti připojení). Některé pokoje s balkonem.

Stravování - snídaně, polopenze nebo plná penze formou bufetu včetně nápojů (suché víno, pivo, džus a voda).

Doplňující informace - - dětská postýlka: na zpětné potvrzení, za poplatek 20 EUR/den - domácí zvíře: není povoleno - parkování: v blízkosti objektu, v omezeném množství

Sport a zábava - - plavecký bazén - letní terasa - saunový svět (za poplatek 15 EUR/vstup) - široká nabídka procedur a masáží Jezero Bohinj patří k oblíbeným oblastem západního Slovinska, kterou stojí za to navštívit. Okolí jezera je rájem všech turistů a cyklistů, kteří chtějí prožít aktivní dovolenou v překrásné přírodě.

Povinné poplatky na místě - pobytová taxa cca 2,6 EUR/os./den. Děti do 7 let neplatí, děti od 7 do 18 let sleva 50%. Registrační poplatek cca 4 EUR/os./pobyt.

Mapa

Fotogalerie