Grand hotel Primus ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 5 220 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - luxusní hotel pro náročnou klientelu

Výhody nabídky 2 - široké sportovní možnosti

Výhody nabídky 3 - relaxace pro podnikatele

Středisko - Ptuj

Poloha - Luxusní hotel leží v bezprostřední blízkosti termálních lázní, cca 1 km od centra města.

Vybavení - Prostorná recepce, výtahy, restaurace, bar, noční klub, konferenční místnost, WiFi, parkoviště; za poplatek kryté garáže. Bazény s termální vodou.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, župan, WC), klimatizací, SAT/TV, telefonem, trezorem a většina pokojů balkonem; za poplatek minibar. Na vyžádání pokoje typu superior s rohovou vanou s možností napuštění termální vody nebo luxusní apartmán s vlastní saunou a velkou terasou s vířivkou.

Stravování - Polopenze formou bufetu.

Sport a zábava - Vstup do hotelových bazénů a wellness centra, stylové sauny, 2x denně vstup do termálního parku včetně sauny, animační programy; za poplatek kryté i otevřené tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, hřiště na různé míčové hry, bowling, rybaření, jízda na koni, vodní sporty (windsurfing, veslování); 18 jamkové golfové hřiště cca 400 m od bungalovů, kulturní akce ve městě, v okolí cyklistika. Pro skupiny lze za poplatek zajistit tzv. římský večer – masáže a koupání v oddělené místnosti s bazénem.

Informace - Informace: Dětská postýlka za poplatek (cca 7 EUR/noc).

Mapa

Fotogalerie