the Fullerton bay Hotel Singapore *****

od 55 719 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Skvěle hodnocený hotel s vynikajícími službami

Výhody nabídky 2 - Střešní infinity bazén s výhledem na Marina Bay Sands

Středisko - Singapur - Marina Bay

Poloha - Hotel se nachází v samém srdci centra města Singapur, v jeho atraktivní a vyhlédavané lokalitě Marina Bay. Díky svému umístění je tak skvělou volbou pro ty, kteří si chtějí dopřát odpočinek v atraktivní lokalitě v centru města s panoramatickými výhledy na záliv a město. Krátkou procházkou se dostanete na promenádu, ze které si můžete vychutnat nezapomenutelné výhledy na scenérie, které město nabízí. V blízkosti hotelu se nachází nespočet restaurací a kaváren. Pordopravu dále po městě doporučujeme využít nejbližší stanici metra (Raffles MRT), která je vzdálena cca 250 m nebo Downtown MRT, která je vzdálena cca 350 m.

Vybavení - Fullerton Bay Hotel Singapore je okouzlující pětihvězdičkový hotel, s dechberoucí architekturou a interiéry, které v sobě harmonicky snoubí moderní design s historickými prvky. V hotelových restauracích si můžete vybrat z mnoha kuchyní, od singapurských specialit až po francouzskou gurmánskou klasiku. V restauraci La Brasserie si tak můžete vychutnat klasická francouzská jídla v prostředí bistra, v restauraci The Landing Point si vychutnat klasický odpolední čaj a koktejly na míru nebo zakončit den nezapomenutelným výhledem ve střešním baru Lantern. Každou poslední neděli v měsíci se koná nezapomenutelný brunch na střešní terase hotelu (může být za poplatek).Hotel dále nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, parkovistě, výtahy, směnárnu, fitness, welness a  střešní bar s terasou a infinity bazénem a výhledem na Marina Bay Sands. WiFi je dostupné všech prostorách hotelu (zdarma).

Ubytování - Pokoj Deluxe - Dvoulůžkový pokoj o velikosti cca 45 m² a postelí o velikosti king nebo queen nebo oddělenými lůžky, je vybaven TV, psacím stolem, klimatizací, balkonem, fénem, županem, minibarem, kávovarem s kapslemi, čajem značky TWG, bluetooth reproduktory a trezorem. Většina pokojů Deluxe má výhled na bývalou celnici.Pokoj Premier - Stejné vybavení jako pokoj Deluxe, ale s výhledem na Clifford Pier.Suite Standard - Stylově zařízené apartmá o velikosti cca 78 m², s postelí o velikosti king, je vybaveno TV, psacím stolem, obývacím pokojen, oddělenou ložnicí, sprchou typu walk-in, klimatizací, balkonem, fénem, županem, minibarem, kávovarem s kapslemi, čajem značky TWG, bluetooth reproduktory a trezorem. Většina apartmánů má přímý výhled na Marina Bay.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - Při příjezdu je vyžadováno vyplnění imigrační karty (tzv. Disembarkation/ Embarkation Card). Její polovina je odebrána při vstupu, druhou pečlivě uschovejte a odevzdejte při odjezdu ze země. Formulář obsahuje kromě běžných údajů o cestujícím také délku a místo pobytu v Singapuru. Jiná přihlašovací povinnost neexistuje.Platnost cestovního pasu musí být minimálně 6 měsíců od data vstupu na území Singapuru s alespoň dvěma prázdnými stránkami. Pokud je platnost pasu při vstupu do země kratší než 6 měsíců, jsou příslušné orgány oprávněny držitele do země nevpustit.Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc. Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.Na místě může být splatná místní pobytová taxa (povinná). Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.

Fotogalerie