Dusit Thani Laguna Singapore *****

od 36 089 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Přímo u golfového hřiště

Výhody nabídky 2 - Ideální volba pro milovníky letadel

Středisko - Singapur - Tampines New Town

Poloha - Hotel se nachází kousek od letiště Changi v Singapuru. Díky skvělému umístění tak můžete pozorovat vzlétající anebo přistávající letadla přímo z pohodlí hotelu. Vzhledem k přilehlému golfovému hřišti je hotel zároveň ideální volbou pro golfisty. Pro cesty do centra města doporučujeme využít stanici metra Expo, která se nachází cca 1,3 km od hotelu.

Vybavení - Hotel disponuje celkem 198 moderně zařízenými pokoji. V hotelu se dále nachází nepřetržitě otevřená recepce, sluneční terasa, bar, společenské prostory, výtahy, bazén (vč. dětského), restaurace, fitness a wellness. Wi-Fi připojení je k dispozici ve všech prostorách hotelu (zdarma). 

Ubytování - Pokoj Deluxe – Moderně zařízený dvoulůžkový pokoj o velikosti cca 36 m² s postelí o velikosti king, je vybaven TV, psacím stolem, fénem, župany, sejfem, minibarem, klimatizací a varnou konvicí pro přípravu čaje a kávy. Pokoj Twin – Stejné vybavení jako pokoj Deluxe, ale s oddělenými lůžky

Strava - Bez stravy. Snídaně formou bufetu.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * Transfery v destinaci * Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu * 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu * Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - Při příjezdu je vyžadováno vyplnění imigrační karty (tzv. Disembarkation/ Embarkation Card). Její polovina je odebrána při vstupu, druhou pečlivě uschovejte a odevzdejte při odjezdu ze země. Formulář obsahuje kromě běžných údajů o cestujícím také délku a místo pobytu v Singapuru. Jiná přihlašovací povinnost neexistuje. Platnost cestovního pasu musí být minimálně 6 měsíců od data vstupu na území Singapuru s alespoň dvěma prázdnými stránkami. Pokud je platnost pasu při vstupu do země kratší než 6 měsíců, jsou příslušné orgány oprávněny držitele do země nevpustit.   Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc. Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách. Na místě může být splatná místní pobytová taxa (povinná). Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.

Fotogalerie