Theoni Apartments *

od 8 229 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - v blízkosti centra letoviska

Výhody nabídky 2 - skvělý poměr kvality a ceny

Středisko - Malia

Poloha - Apartmány se nachází asi 1,2 km od písečné pláže. Nejbližší nákupní možnosti se nacházejí cca 300 m od hotelu, supermarket, restaurace a bary jsou vzdáleny cca 150 m. Letiště HER je vzdáleno cca 32 km.

Pláž - Pláž Malia je vzdálena přibližně 1,2 km od ubytování. Na pláži je možno pronajmout lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení - Hotel se skládá z hlavní budovy a 2 budov vedlejších a poskytuje ubytování v celkem 24 pokojích. Je vybaven recepcí, parkovištěm (zdarma), restaurací. K venkovnímu vybavení patří bazén, pbar u bazénu.

Ubytování - Studio standard má cca 18 m² aje vybaveno manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, koupelnou se sprchou, WC, kuchyňským koutem, rychlovarnou konvicí, balkonem nebo terasou, trezorem a individuálně regulovanou klimatizací.  Apartmán standard má stejné vybavení, navíc obývací pokoj.Apartmán superior má stejné vybavení, výhled na moře.

Strava - Bez stravy.Za příplatek možnost bufetových snídaní nebo polopenze (servírované večeře).

Sport a zábava - Půjčovna kol.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje klimatickou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení po příjezdu, cena za pokoj a noc).V období od března do října dle kategorie ubytování: Apartmány a hotely 1-2* 1,50 EUR, 3* 3 EUR, 4* 7 EUR, 5* 10 EUR.V období od listopadu do února dle kategorie ubytování: Apartmány a hotely 1-2* 0,50 EUR, 3* 1,5 EUR, 4* 3 EUR, 5* 4 EUR.Výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Fotogalerie