Studia Katerina ***

od 9 575 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna v Řecku trvá od 15.06. do 15.09.
Den první
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí (v případě zájezdu na 11 dní - 10 nocí v hotelu, odlet ve středu, návrat v sobotu; v případě zájezdu na 12 dní - 11 nocí v hotelu, odlet v sobotu, návrat ve středu), stravování dle popisu ubytování, služby polského delegáta, balíčekpojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, která závisí na standardu hotelu a pohybuje se od 1,5 - 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování. Podrobnosti v popisu hotelu.

 
.


Ubytování:

Popis - Poloha Studia Katerina tvoří jeden komplex dohromady se studii Alexis a nacházejí se v přímořském letovisku Kokkino Nero. Ve vzdálenosti cca 200 m od studií je pekárna a několik obchodů. Je to známé místo mezi polskými turisty. V hospodě, v obchodě nebo na pláži můžete slyšet polštinu, vidět polské nápisy na stáncích, dokonce si můžete objednat vepřové kotlety. Večer můžete tančit v klubu King Size, který nabídne mimo jiné polské pivo nebo zubrowku. V Kokkino Nero se konají letní koncerty a hry, můžete se také setkat s polskými hudebníky. V okolí je spousta zeleně, turistických tras a léčivých vod. V centru města asi 200 m, je pekárna a několik obchodů. U moře se nachází několik příjemných hospod s levnou a dobrou kuchyní (oběd za 7-10 EUR). Transfer z letiště do hotelu trvá přibližně 3 hodiny. Pláž Studia Katerina leží cca 400 m od kamenito-oblázkové pláže. V letovisku Kokkino Nero najdete ještě další velmi pěkné písčité pláže, které jsou dobře udržované - Koutsoupia a Plati Amos (lehátka a slunečníky zdarma po objednání nápoje v baru na pláži). Vybavení Úplně nový venkovní bazén se sladkou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.  Pokoje Menší, funkčně zařízené pokoje typu studio. Studia se skládají z obývacího pokoje, který slouží zároveň jako ložnice pro 2 osoby a z kuchyňského koutu se základním vybavením (lednička, vařič, nádobí, příbory). Součástí studia je také koupelna s wc, malý balkón nebo terasa (se zahradním nábytkem), satelitní TV, klimatizace (individuálně řízená, za poplatek cca 5 EUR/den). Většina pokojů je po rekonstrukci v roce 2014/2015. Ručníky a čistící prostředky za své. Dětská postýlka není k dispozici. Strava Stravování vlastní. Možnost příplatku za All Inclusive Light (podávané v hotelu Aqua Rosa, cca 540 m od studií Katerina): snídaně a večeře formou bufetu. Na oběd je jedno jídlo typu souvlaki nebo moussaka s přílohou, polévka, salát a ovoce jako dezert. Neomezené množství nealkoholických a místních alkoholických nápojů v době od 10:00 do 22:00 (pivo, víno, ouzo, tsipouro čili silný místní alkohol).  Internet Wi-Fi připojení v objektu. Místní kategorie Tři klíče Jiné Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 0,50 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování. Náš názor Studia Katerina se nacházejí v klidné části letoviska, uprostřed zeleně. Doporučujeme je především kvůli novému bazénu a studiím s klimatizací. Malá řecká vesnička si žije vlastním životem a je to oáza prázdninové zábavy. Letovisko Kokkino Nero si zamilovala spousta turistů a rádi se sem opakovaně vrací.  Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Fotogalerie