Serita Beach Resort *****

od 10 734 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 1,5 - 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.



Název zájezdu v polském jazyce: Kreta - Heraklion - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna je v Řecku obvykle od 15.6. do 15.9. 


Ubytování:

Umístění - Luxusní objekt se nachází v klidné oblasti, pouhé 3 km od nejzábavnějšího letoviska na východním pobřeží - Hersonissosu. Ve starém Hersonissosu (cca 3,9 km od hotelu) však můžete obdivovat uličky a nakoupit ručně vyráběné suvenýry. Město Heraklion je vzdáleno cca. 23 km. Vzdálenost od autobusové zastávky cca 2 km, od letiště Heraklion cca 22 km. Na mezinárodní letiště v Chanii cca 169 km.     Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou taxu ve výši 10 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.      

Pláž - Hotel se nachází přímo na pláží (přes cestu).

K dispozici pro hosty - 24hodinová recepce, restaurace, bar, bazén a dětské brouzdaliště, snack bar u bazénu a herna. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma (nutná záloha). Za poplatek: kadeřnictví, masáže, půjčovna aut, prádelna.     Pro děti: animace, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, dětské židličky a postýlky. Za příplatek: hlídání dětí (na vyžádání).      

Internet - V hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.      

Catering - All inclusive: snídaně (7:15-10:30), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30) formou bohatého bufetu. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (pivo, vodka, likéry, gin, whisky, brandy, víno) se podávají v hlavním baru a v baru u bazénu mezi 10:00 a 24:00.   Kavárna 'CREPERIE': Vychutnejte si čerstvé palačinky (sladké i slané), vafle, dezerty plněné zdravými přísadami a zmrzlinu. Otevřeno od 10:00 do 24:00.     Tématické restaurace jsou vám k dispozici (každou restauraci můžete využít jednou během pobytu - celkem třikrát): Restaurace ELLINADIKO: Objevte tradiční řecké občerstvení - mezzes! Večeře se podávají od 18:30 do 21:30 pro hosty, kteří hledají pestrý výběr mimo bufet hlavní restaurace. Rezervace nutná 2 dny předem, jednou za pobyt. Asijská restaurace & SUSHI: V asijské restauraci si můžete pochutnat na autentických asijských pokrmech a sushi, které jsou mistrovsky namíchány s těmi nejlepšími asijskými regionálními specialitami. Večeře se podávají od 18:30 do 21:30. Rezervace je nutná 2 dny předem, jednou za pobyt. Italská restaurace: Šéfkuchař obklopený svým vstřícným týmem promění každé jídlo v mimořádný zážitek! Vychutnejte si tradiční italské pochoutky k večeři od 18:30 do 21:30. Rezervace nutná 2 dny předem, jednou za pobyt.   K jídlu se podávají nápoje: pivo, víno, nealkoholické nápoje, voda a různé džusy.  Při večeři je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty pro muže).  V baru vedle posezení se všechny nápoje z bezpečnostních důvodů podávají v papírových kelímcích.  Provozní doba některých restaurací a barů se může měnit v závislosti na počasí a sezónnosti.       

Sportovní a animační program - 6x týdně animační programy pro děti i dospělé, šipky, tenisový kurt, pingpongový stůl, volejbalové hřiště, venkovní posilovna. Za poplatek: vodní sporty na pláži.        

Webové stránky - http://www.seritabeach.com      

Místní kategorie - *****      

Podle našeho názoru - Elegantní hotel známý svými vysokými standardy. Mimořádnou atmosféru zajišťuje rozvinuté sportovní zázemí, rozsáhlé All Inlcusive a zázemí pro děti i dospělé. Hotel nabízí vše, co potřebujete k prožití pohodové dovolené.      

Fotogalerie