Pelagia 

od 13 990 Kč

Popis

Pěkná studia Pelagia se nachází přímo u krásné písečné pláže v oblíbeném živém letovisku Acharavi (Korfu, Řecko). Z rozlehlé terasy s venkovním posezením před studii, ze které se vstupuje přímo na pláž, se můžete kochat pohledy na nekonečnou mořskou hladinu. Centrum letoviska Acharavi s obchody, bary a restauracemi je vzdáleno 500 m, nejbližší vyhlášená taverna se nachází 100 m od ubytování. V celém objektu je možnost Wi Fi připojení zdarma. Doporučujeme klientům, kteří si během dne nejraději užívají nádherného koupání, ale po večerech se rádi projdou živým centrem nebo se vydají na romantickou procházku po pláži se západem slunce.

Ubytování

Dvoulůžková studia s možností přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, kuchyňský kout, lednice, TV/SAT, rychlovarná konvice, Wi Fi zdarma, koupelna a terasa. Studia jsou umístěna v přízemí.

Dvoulůžkové studio s možností 2 přistýlek (mezonet, max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, kuchyňský kout, lednice, TV/SAT, rychlovarná konvice, Wi Fi zdarma, koupelna a terasa. Studio je umístěna v přízemí.

Jednolůžková studia, klimatizace, kuchyňský kout, Wi Fi zdarma, koupelna a terasa se zahradními lehátky. Studia jsou umístěna v přízemí.

Stravování

Bez stravy: vlastní nebo v místních tavernách.

Snídaně: rozšířená kontinentální snídaně formou bufetu v hotelu Marie.

Večeře: servírovaná večeře v blízké restauraci skládající se ze 4 chodů pro dospělou osobu (předkrm, hlavní chod, zeleninový salát, dezert) a ze 3 chodů pro dítě do 12 let (hlavní chod, zeleninový salát, dezert).

Polopenze: rozšířená kontinentální snídaně formou bufetu v hotelu Marie a servírovaná večeře v blízké restauraci skládající se ze 4 chodů pro dospělou osobu (předkrm, hlavní chod, zeleninový salát, dezert) a ze 3 chodů pro dítě do 12 let (hlavní chod, zeleninový salát, dezert).


Fotogalerie