Minoa Palace *****

od 19 900 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna v Řecku obvykle trvá od 15.6. do 15.9.
Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je od 1,5 do 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.


Název zájezdu v polském jazyce: Kreta - Chania - wczasy

 


Ubytování:

Umístění - Luxusní, moderní hotel se nachází v Platanias. Jedná se o přímořské město, jehož jedna část se vyznačuje přítomností mnoha zařízení pro turisty, zatímco druhá je klidnější s mnoha tichými zákoutími. Hotel se nachází asi 1 km od centra letoviska, asi 40 minut jízdy od letiště v Chanii. V blízkosti hotelu se nachází obchody, bary, restaurace a vedle hotelu je autobusová zastávka. Poznamenejme, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 4 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci, před ubytováním klientů v hotelu.

Pláž - Hotel se nachází přímo na široké písčito-oblázkové pláži (opakovaně oceněné Modrou vlajkou). Slunečníky a lehátka na pláži jsou zahrnuty v ceně ubytování. .

K dispozici pro hosty - 24hodinová recepce, prostorná vstupní hala, klimatizovaná restaurace, restaurace a'la carte (za poplatek), bary, bar u bazénu, 4 bazény, brouzdaliště, zahrada, internetový koutek - za poplatek, lehátka, slunečníky a osušky u bazénů (v ceně). Za poplatek: lázeňské centrum, minimarket, zlatnictví, kadeřnictví, konferenční místnost. Pro děti: dětské hřiště, vysoké židličky v restauraci, služba hlídání dětí (za poplatek).

Internet - V celém hotelu je k dispozici bezplatné připojení k internetu WI-FI.

Catering - Snídaně. Za příplatek možnost polopenze: 2 jídla denně formou bohatého bufetu: snídaně a večeře. Příplatek za plnou penzi - možnost 3 jídel denně. .

Sportovní a animační program - Hoteloví hosté mohou zdarma využívat tenisový kurt (včetně vybavení), stolní tenis (včetně vybavení), posilovnu a poslouchat živou hudbu (několikrát týdně).

Webové stránky - http://www.minoapalace.gr/default.aspx?lang=en

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Exkluzivní, malebný hotel, který se vyznačuje důrazem na nejmenší detaily, zaručuje relaxační atmosféru a nezapomenutelnou dovolenou.

Fotogalerie