Malia bay Beach Hotel & Bungalows ****

od 15 400 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 1,5 - 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.



Název zájezdu v polském jazyce: Kreta - Heraklion - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna je v Řecku obvykle od 15.6. do 15.9. 


Ubytování:

Umístění - Malia Bay Hotel se nachází na severním pobřeží Kréty, v Potamosu, klidném východním předměstí města Malia. Centrum města Malia je vzdáleno 1,5 km, město Chersonissos 7 km a letiště 28 km. Hotel je postaven jen několik metrů od slavného minojského letního paláce.

Pláž - Obydlí se nachází přímo na písečné pláži se skalnatým sestupem do moře, která je ideální pro lehké koupání a šnorchlování. Pláž je plně vybavena lehátky a slunečníky, které jsou k dispozici za příplatek.

K dispozici pro hosty - Hosté se mohou těšit na čtyři bazény pro dospělé a dětský bazén s lehátky a slunečníky zdarma. V altánku vedle bazénu se navíc nachází lázeňské masážní centrum, které nabízí různé procedury.

Internet - V celém objektu je zdarma k dispozici Wi-Fi.

Catering - Bufet all inclusive. Snídaně (7:30 - 10:00), pozdní snídaně (10:00 - 10:30), oběd (12:30 - 14:30), večeře (18:30 - 21:30). Kulinářské ukázky u snídaně a oběda. Tematické večery (např. řecký, krétský, italský atd.). Hlavní bar (17:00 - 01:00) bar u bazénu (10:00 - 01:00). Nápoje po 23:00 podávané za příplatek. Denně: u bazénu se podává káva, alkoholické a nealkoholické nápoje, pivo, občerstvení a zákusky. Nápoje all inclusive: káva, čaj, dovážené pivo, bílé a červené víno, místní točené pivo, místní lihoviny a koktejly.

Sportovní a animační program - Hosté se mohou každý den účastnit lehkého animačního programu, zdarma si zahrát stolní tenis, plážový volejbal nebo basketbal. Pro děti je připraven dětský klub.

Webové stránky - https://maliabay.gr/

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Malia Bay Hotel & Bungalows je ideálním místem pro ty, kteří hledají odpočinek, relaxaci, skvělý výhled a nezapomenutelné zážitky. Hotel nabízí animační program, který zabaví každého. Významnou předností hotelu je jeho poloha přímo na písečné pláži.

Fotogalerie