Louis Asterion Suites & spa *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 28 963 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna v Řecku obvykle trvá od 15.6. do 15.9.
Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je od 1,5 do 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.


Název zájezdu v polském jazyce: Kreta - Chania - wczasy

 


Ubytování:

Umístění - Stylový a elegantní hotelový komplex se nachází v pěkně upraveném, zeleném areálu. Do centra jednoho z nejzábavnějších míst této části ostrova - Platanias - je to asi 3 km. Najdete zde mnoho barů, taveren, restaurací, diskoték. Chanias je vzdálen asi 16 km. Zastávka autobusu městské hromadné dopravy cca 300 m od hotelu. Na letiště v Chanii cca 35 km.Poznámka: Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 4 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

Pláž - Přímo na krásné, široké písečné pláži.

K dispozici pro hosty - Budova před sezónou 2021 kompletně zrekonstruovala všechny pokoje a veřejné prostory. Zajímavě zařízená recepce s lobby (24 hodin denně), klimatizovaná hlavní restaurace (židličky pro děti k dispozici zdarma), restaurace a la carte s řeckou a mezinárodní kuchyní (za poplatek), hlavní bar a bar u bazénu, velký bazén se sladkou vodou a oddělenou dětskou částí, sluneční terasa, lehátka a slunečníky (u bazénu zdarma, na pláži za poplatek), plážové osušky (zdarma), udržovaná zahrada, minimarket, TV koutek v lobby, dětská herna, úschovna zavazadel, hotel přijímá platební karty. Součástí hotelu je wellness centrum se saunou, vířivkou (za poplatek) a posilovnou (zdarma).

Internet - Ve veřejných prostorách hotelu a na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering - Ultra all inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. K dispozici je dětské menu. Hosté mohou zažít úžasnou kulinářskou cestu bohatou na mezinárodní kuchyni v jedné ze 2 hotelových restaurací - v hlavní restauraci Oceanis (07:30 - 10:30, 12:30 - 14:30, 18:30 - 21:30) nebo v restauraci a la carte Coralia (19:00 - 21:00; nutná rezervace). Na osvěžující nápoj si zajděte do baru u bazénu Atlantis (10:00 - 18:00) s nádherným výhledem na moře, zatímco v baru Hermes (10:00 - 24:00) v hale si můžete vychutnat různé občerstvení. Neomezené množství dovážených i místních alkoholických a nealkoholických nápojů (vybrané značky) ve všech barech od 10:00 do 24:00 a během obědů a večeří v restauraci.

Sportovní a animační program - Hotel neposkytuje animace. Půjčovna kol (za příplatek)..

Webové stránky - https://louishotels.com/en/louis-asterion-suites-and-spa.html

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Vysoký standard hotelu a velmi dobrá kvalita služeb uspokojí i náročné klienty. Doporučujeme jej párům a všem, kteří hledají odpočinek v komorních podmínkách a příjemném prostředí..

Mapa

Fotogalerie