Kypr - ostrov, kde se zrodila Afrodité 

Dejte vědět svým přátelům:

od 30 990 Kč

Popis

8denní letecký zájezd na ostrov Kypr, kde se zrodila z mořské pěny bohyně krásy a lásky Afrodité, Řekové mu přezdívají „voňavý ostrov“, je třetí největší ve Středozemním moři. Odpradávna býval křižovatkou lodí mezi Afrikou, Evropou a Asií. Během staletí se na Kypru vystřídali Féničané, Asyřané, Egypťané, Peršané, Římané, Arabové, Benátčané, Turci a Britové. Dnes je celý ostrov v EU, i když je rozdělen na řeckou a tureckou část. Díky své pohostinnosti a přírodě nabízí mnoho krásných a nevšedních zážitků, rozeklané útesy, azurové pláže, starověké památky, pravoslavné kláštery, horské vesničky a setkáte se s přívětivými místními obyvateli, kteří dodnes dodržují tradice svých předků. Pochutnáte si na místním víně, sýrech a lahůdkách.

Ubytování a strava

Ubytování na řecké straně Kypru s možností koupání v moři. Bydlení na jednom místě v hotelu střední kategorie (dvoulůžkové pokoje), součástí noclehů je polopenze.

Cena zahrnuje

Letecká doprava na Kypr a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, pronájem auta a doprava autem po Kypru, 7x nocleh, 7x polopenze, průvodce, kompletní cestovní pojištění včetně připojištění léčebných výloh, zákonné pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje

vstupné do placených objektů, připojištění storna zájezdu 200,- Kč, transfer na/z letiště, dále pak vše, co není uvedeno v „CENA ZAHRNUJE“.

Doporučené kapesné

60,- EUR

Minimální počet účastníků

8
osob.


Fotogalerie