Knossos Beach Bungalows and Suites *****

od 11 129 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - možnost all inclusive

Výhody nabídky 2 - vhodné i pro náročnější klientelu

Výhody nabídky 3 - přímo na pláži

Středisko - Kokkini Hani

Poloha - Plážový hotel Knossos Beach Bungalows and Suites, oblíbený zvláště u novomanželů na svatební cestě, leží cca 12 km od Heraklion (Rethimno cca 90 km, Chania cca 150 km). Nejbližší písčitá pláž leží přímo u hotelu. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky (zdarma). Turistické centrum se nachází v pěší vzdálenosti od hotelu, stejně tak nákupní možnosti, restaurace, bary.Z hotelu se můžete dostat k následujícím turistickým zajímavostem: Historical Museum of Crete, Natural History Museum of Crete, Labyrinth Park, Nikos Kazantzakis Museum a Acqua Plus Waterpark. O Vaši mobilitu se postará blízká autobusová zastávka. Lékařskou pomoc najdete v případě potřeby v nemocnici, která se nachází ve vzdálenosti cca 14 km od hotelu. Letiště (HER) je ve vzdálenosti cca 10 km.

Pláž - Krásná, dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře a širokou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek - loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, potápění, šnorchlování) se nachází přímo u resortu. Klientům jsou k dispozici lehátka a slunečníky (zdarma).

Vybavení - Tento 2-podlažní hotel sestává z hlavní a vedlejší budovy a disponuje celkem 160 pokoji. K vybavení hotelu patří recepce, lobby s barem, klimatizace, parkoviště (zdarma), 3 restaurace (klimatizované), WiFi je hotelovým hostům k dispozici zdarma. K venkovnímu vybavení tradičně zařízeného hotelu patří 2 bazény se sladkou vodou a dětský bazének. Zde jsou k dispozici lehátka a slunečníky (zdarma). Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje.

Ubytování - Pokoj classic je vybaven manželskou postelí, dětskou postýlkou (na vyžádání, zdarma), koupelnou se sprchou nebo vanou, WC,rychlovarnou konvicí (zdarma), balkonem, WiFi (zdarma), trezorem (zdarma), kapslovým kávovarem (zdarma) a TV/sat. s plochou obrazovkou a také individuálně regulovatelnou klimatizací.Možno rezervovat také pokoj annex ve vedlejší budově se stejným vybavením. 

Strava - All inclusive zahrnuje snídaně (07:30 - 10:00) formou bufetu, obědy a večeře ve vybraných restauracích. Nealkoholické nápoje, pivo, víno, národní alkoholické nápoje, vybrané importované lihoviny (10:00 - 23:00), káva a čaj (16:30 - 17:30), zákusky a pečivo (16:30 - 17:30), pozdní snídaně (10:00 - 10:30), rychlé občerstvení (16:00 - 17:30), welcome drink, připojení k internetu zdarma a zdarma využití trezoru (na kauci).

Sport a zábava - Jóga, pilates a fitness. Golfové hřiště se nachází 17 km od hotelu. Nabídka wellness: spa, sauna a masáže za poplatek. Zábava pro dospělé: živá hudba. Děti najdou ve venkovních prostorách hřiště.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* službu delegáta* pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje místní turistickou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení po příjezdu, cena za pokoj a noc).V období od března do října dle kategorie ubytování: Apartmány a hotely 1-2* 1,50 EUR, 3* 3 EUR, 4* 7 EUR, 5* 10 EUR.V období od listopadu do února dle kategorie ubytování: Apartmány a hotely 1-2* 0,50 EUR, 3* 1,5 EUR, 4* 7 EUR, 5* 10 EUR.Výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení. Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc. Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.

Fotogalerie