Istion Club & spa *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 19 006 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 3, 4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu (v případě zájezdu na 11 dní = 10 nocí v hotelu - odlet ve středu/přílet v sobotu, v případě zájezdu na 12 dní = 11 nocí v hotelu - odlet v sobotu/přílet ve středu), stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše závisí na standardu hotelu a pohybuje se od 1,5 - 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

 
.
Hlavní turistická sezóna je v Řecku obvykle od 15.6. do 15.9. 


Ubytování:

Umístění - Velmi luxusní hotel se nachází přibližně 1,5 km od centra Nea Potidea, kde jsou obchody, bary, restaurace atd. Transfer z letiště do hotelu trvá přibližně 50 minut. Přibližně 50 m od hotelu se nachází zastávka autobusu veřejné dopravy, odkud se můžete dostat do dalších měst poloostrova Kassandra. Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Pláž - Objekt se nachází přímo na písečné pláži. Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma. .

K dispozici pro hosty - Recepce 24 hodin.24hodinová recepce s lobby, minimarket, dětské hřiště, udržovaná zahrada, úschovna zavazadel (zdarma), TV v lobby, klimatizovaná hlavní restaurace s terasou (dětské židličky zdarma), koktejlový bar a bar u bazénu, restaurace à la carte s řeckou a mezinárodní kuchyní (za poplatek), bazén a brouzdaliště (se sladkou vodou), lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma, osušky - zdarma, miniklub pro děti, kadeřnictví, hotel přijímá platební karty. V areálu hotelu se nachází směnárna. Součástí hotelu je luxusní lázeňské centrum (za poplatek). V hlavní sezóně zdarma kyvadlová doprava do Nea Potidea a Nea Moudania (dle jízdního řádu).

Internet - Ve veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu a bezplatné zapůjčení notebooku.

Catering - Snídaně a večeře se podávají formou bohatého bufetu.  .

Sportovní a animační program - Kulečník, šipky, aerobik, tenisový kurt (příplatek cca 7 EUR/kurt + cca 5 EUR/rakety), ping pong, posilovna, sauna a hammam (nutná předchozí rezervace), basketbal, volejbal. Hotel pořádá 3x týdně animační programy (v angličtině, ruštině a němčině) a večery s živou hudbou pro všechny hosty. Na pláži vodní sporty (za poplatek). .

Webové stránky - www.istionclub.gr

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Resort vás bude lákat pohodou odpočinku a nádherným prostředím. Luxusní SPA centrum uspokojí i ty nejnáročnější klienty! .

Umiestnenie - Tento mimořádně luxusní hotel se nachází přibližně 1,5 km od centra města Nea Potidea, kde najdete obchody, bary, restauraácie atď. Transfer z letiska do hotelu trvá přibližně 50 minut. Približne 50 m od hotela sa nachádza zastávka autobusu verejnej dopravy, odkiaľ sa môžete dostať do ďalších miest polostrova Kassandra.

Webová lokalita - www.istionclub.gr

Športový a animačný program - Bezplatne v rámci Ultra All Inclusive: biliard, šípky, aerobik, tenisový kurt (pre klientov bez príplatku za All Inclusive, príplatok cca 7 EUR/kurt + cca 5 EUR/rakety), ping pong, posilňovňa, sauna a hammam (nutná rezervácia vopred), basketbal, volejbal. Hotel organizuje animačné programy (v angličtině, ruštině a němčině) a večery so živou hudbou 3-krát týdně před všemi hosty. Na pláži vodné športy (za poplatok)..

Stravovanie - Raňajky a večere se podávají formou bohatého bufetu. Je možné zaplatiť príplatok k formulke Ultra All Inclusive (platí sa na mieste) cca 22-27 EUR/deň/osoba. (cena závisí od termínu; při 2 dospělých osobách mají děti do 14 let formuli zdarma): raňajky, obedy a večere, kulinárske tematické večery, slané a sladké občerstvenie, minibar na izbe (nealkoholické nápoje a pivo, dopĺňané každé 2 dny), nealkoholické a miestne alkoholické nápoje (09:30-02:00)..

Miestna kategória - *****

K dispozícii pre hostí - Recepcia 24 - hod.24-.hodinová recepcia s lobby, minimarket, detské ihrisko, udržiavaná záhrada, úschovňa batožiny (zdarma), TV vo vstupnej hale, klimatizovaná hlavná reštaurácia s terasou (detské stočky zdarma), koktail bar a bar pri bazéne, a la carte reštaurácia s gréckou a medzinárodnou kuchyňou (za poplatok), bazén a detské brodítko (so sladkou vodou), ležadlá a slnečníky pri bazéne - zdarma, osušky - zdarma, miniklub pre deti, kaderníctvo, hotel accepts credit cards. V priestoroch hotela sa nachádza zmenáreň. V hotelu sa nachádza luxusné wellness centrum (za poplatok). V hlavnej sezóne bezplatná kyvadlová doprava do Nea Potidea a Nea Moudania (podľa cestovného poriadku)..

Podľa nášho názoru - Resort vás bude lákať pohodlným odpočinkem a nádherným prostředím. Bohaté složení Ultra All Inclusive a luxusní SPA centrum uspokojí i ty nejnáročnější klienty!.

Mapa

Fotogalerie