Hotel zoe ****

od 16 529 Kč

Popis


Poloha:

Mýtický ostrov Sirén, které zpěvem lákaly plavce do zkázy, to je Thassos. Hornaté vnitrozemí, zelené borovicové lesy a členité pobřeží dělá z ostrova ozdobu Řecka. Od řecké pevniny je vzdálen pouze 8 km. Archeologové jej milují stejně jako turisté, protože ke křišťálově čisté vodě, skalnatým zálivům a překrásným plážím se druží i bohaté nálezy. Severní a východní svahy jsou strmé, na jihu a západě klesá pohoří mírněji k moři a tvoří četné hluboké písčité zátoky. Jsou zde mimořádně dobré podmínky pro klidnou a příjemnou dovolenou. Stavby na ostrově málokdy převyšují dvě patra a jsou v úplném souladu s okolím. Na veřejných plážích jsou půjčovny sportovních potřeb, slunečníků a lehátek, letoviska nabízejí kavárny, restaurace, diskotéky i místní folklor. Spojení s pevninou obstarávají trajekty.
- krásné pláže s jemným pískem- široká nabídka výletů- malebná hornatá krajina- ideální pro rodinnou dovolenou
- Travel Plus Class při charterových letech- česky hovořící delegát v cíli zájezdu- výhodná cena cestovního pojištění- výhodné parkování na letišti v Praze- autokarová doprava na letiště v Praze
Rozloha ostrova: 379 km2Počet obyvatel ostrova: 13 tisícÚřední jazyk: řečtinaMístní měna: euroČasový posun v létě: SELČ plus 1 hod.Cílové letiště: pevnina – město KavalaDoba letu z Prahy: 2 hodiny 5 minut
Thassos – LimenasHlavní město ostrova, kterému se někdy také říká Limenas má více než 3 000 obyvatel. Je největším městem na ostrově a nabízí nejen antické památky starého tržiště Agory jako je antické divadlo, pevnost Akropole, či malé archeologické muzeum. Malebné náměstí a rušné turistické centrum s řadou obchůdků, restaurací, taveren a barů vybízí turisty k večerním procházkám. Hlavní promenáda Vás zavede do malého rybářského přístavu, kde kotví nejen trajekty zajišťující přepravu zboží a turistů, ale i luxusní lodě a rybářské čluny. Pokud se vydáte po schodech k pozůstatkům opevnění, starého více jak 2,5 tisíce let, odmění Vás krásný pohled na přístav a malebné městečko. Hlavní město Limenas nabízí i řadu sportovních aktivit. Přímo ve městě je možné si zapůjčit auta, či jízdní kola. Návštěva tohoto města, kde je možné vidět typickou řeckou architektura v kombinaci s archeologickými památkami, bude pro Vás nezapomenutelným zážitkem.


Ubytování:

Poloha - Hotelový komplex bungalovů (ex hotel Trypiti and Suites) je situován v zahradě u lokální komunikace, na kopci nad pláží Tripiti Beach, cca 4 km od centra střediska Limenaria; nejbližší obchody, restaurace a bary cca 2 km, autobusová zastávka cca 200 m od hotelu.

Vybavení - Vstupní hala, recepce, restaurace, bar, TV místnost, WiFi v lobby zdarma, bazén, dětské brouzdaliště; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Ubytování - Dvoulůžkové superior pokoje s možností přistýlky pro dítě jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, WiFi, chladničkou, telefonem, balkonem nebo terasou; za poplatek trezor (cca 10 EUR/týden).

Sport a zábava - Dětské hřiště a herna.

Pláž - Veřejná písčitá pláž Tripiti Beach se nachází cca 250 m od hotelu, lehátka a slunečníky za poplatek.

Tipy pro správnou volbu - - zrenovovaný hotel- pláž v docházkové vzdálenosti- klidná dovolená

Fotogalerie