Hotel Villa Smaro ***

od 13 519 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - NOVINKA

Výhody nabídky 2 - přímo na Golden Beach

Výhody nabídky 3 - klidný hotel

Výhody nabídky 4 - žádaná lokalita

Středisko - Chyris Ammoudia

Poloha - Hotel studiového typu se nachází jen pár desítek metrů od oblíbené a největší písčité pláže na ostrově Golden Beach. Restaurace a obchod cca 20m od hotelu.

Pláž - Největší písčitá pláž ostrova Golden Beach cca 100m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení - Recepce, restaurce, bazén, lehátka a slunečníky u bazénu.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje studiového typu s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha, fén), klimatizace, WiFi, chladnička, SAT/TV, balkon nebo terasa, kuchyňské vybavení.

Strava - Bez stravování.

Sport a zábava - Vodní sporty na pláži za poplatek.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 1,50 EUR/noc, 3* 3 EUR/noc, 4* 7 EUR/noc, 5* 10 EUR/noc, apartmány 1,50 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Fotogalerie