Hotel Porto Zorro ***

od 20 719 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - rodinná dovolená

Výhody nabídky 2 - vlastní písčitá pláž

Výhody nabídky 3 - klidné prostředí mimo turistická střediska

Výhody nabídky 4 - rodinné pokoje až pro 3 děti

Středisko - Vassilikos

Poloha - Hotelový areál se nachází v klidné části na okraji letoviska Vassilikos, cca 1 km od centra střediska, kde se nacházejí nákupní možnosti, typické řecké tapverny a bary, cca 14 km od města Zakynthos a cca 17 km od letiště;

Pláž - Vlastní písčitá pláž s pozvolným vstupem do vody se nachází přímo u hotelu; lehátka a slunečníky na pláži zdarma .

Vybavení - Vstupní hala, recepce, hlavní restaurace, bar, WiFi v lobby zdarma; parkoviště, lehátka a slunečníky v zahradě a u bazénu zdarma,

Ubytování - Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, TV, telefonem, WIFI, miniledničkou, balkonem nebo terasou; Za příplatek: Rodinné pokoje - vybavení shodné se standardním pokojem.

Strava - All inclusive zahrnuje bufetové snídaně (7:30-10:00), obědy  (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:00), nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (11:00-23:00) v místech a v časech určených hotelem.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v cíli zájezdu* 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby delegáta* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 3 EUR/noc, 5* 4 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Fotogalerie