Hotel Ionis art ****

od 16 769 Kč

Popis


Poloha:

Na jihovýchodě ostrova se rozprostírá rozlehlý široký záliv Laganas, jehož písečné pláže jsou od pradávna nejdůležitějším místem ve Středomoří k líhnutí nepravé Karettovy želvy. Na jednom z jeho konců vyrostlo stejnojmenné středisko, které je nejživějším a největším turistickým letoviskem ostrova s nepřebernou nabídkou barů, restaurací, diskoték, obchodů a taveren. Od metropole ostrova je Laganas vzdáleno asi 9 km, transfer z letiště trvá asi 20 minut.


Ubytování:

Poloha - V centru letoviska Laganas, bary a restaurace v blízkosti hotelu, autobusová zastávka 100m, město Zakynthos cca 8 km, letiště cca 5 km.

Vybavení - Vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén s terasou, lehátka a slunečníky zdarma, směnárna.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek, vlastní příslušenství (koupelna, WC, vysoušeč vlasů), SAT/TV, balkon nebo terasa; za poplatek: klimatizace, trezor, chladnička.

Sport a zábava - Vodní sporty na pláži za poplatek. Množství barů, restaurací a příležitostí k nákupům v centru Laganas.

Pláž - Písečná pláž ve vzdálenosti cca 250 m od hotelu, lehátka a slunečníky za poplatek.

Tipy pro správnou volbu - - hotel v centru Laganas s restauracemi, bary o obchody- nedaleko pláže - příznivá cena

Fotogalerie