Hotel Ikos Dassia *****

od 56 989 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Hotel pro náročnou klientelu

Výhody nabídky 2 - Písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře přímo u hotelu

Výhody nabídky 3 - Vynikají služby all inclusive

Středisko - Dassia

Poloha - Hotel se nachází v letovisku Dassia, cca 100 m od turistické třídy, kde se nachází mnoho restaurací, taveren, obchodů a barů. Cca 10 km od hlavního města, kam se dá pohodlně dostat linkovým autobusem. Cca 20 min od letiště. Hotel se skládá ze 2 hlavních budov a nabízí několik restaurací a barů.

Pláž - Písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Na pláži se také nachází oddělený prostor pouze pro dospělé osoby.

Vybavení - Hotelová recepce, lobby, hlavní restaurace, 7 á la carte restaurací, 5 barů, gelaterie, 4 venkovní bazény, dětský bazén, terasa s lehátky a slunečníky zdamra, vnitří bazén., bar u bazénu.

Ubytování - Standardní dvoulůžkové pokoje s vlastním zařízením (koupelna, wc, fén), SAT/TV, telefon, klimatizace, kávovar, set na přípravu kávy nebo čaje, minnibar, trezor, balkon nebo terasa, s výhledem do vnitrozemí, nebo na moře. Za příplatek prostornější pokoje superior s váhledem do vnitrozemí nebo na moře. Za příplatek rodinný pokoj s oddělenými místnostmia výhledem do vnitrozemí, nebo na moře, či prostornější jinior suite s výhledem do vnitrozemí. WiFi zdarma.

Strava - Hotel nabízí all inclusive formou bufetu, snídaně, oběd, večeře a lehká svačina během dne, zmrzlina a sladkosti. Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby podávané v místech a časech určených hotelem. 7 á la carte restaurací po předchozí rezervaci.

Sport a zábava - Fitness centrum, stolní tenis, tenisové kurty, minigolf, aerobik, aquaaerobik, basketbal, plážový fotbal, vodní polo, badminton, kánoe, jóga, úvodní hodina potápení v hotelovém bazénu 1x za pobyt, šlapadla 20 min denně. Za poplatek vybrané vodní sporty na pláži. Wellness, denní a večerní animace.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu pojištění dle zák. č. 159/99 Sb, služby delegáta.

Informace - Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 3 EUR/noc, 5* 4 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Fotogalerie