Hotel Horizon Beach ****

od 14 590 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - pouze v Čedoku

Výhody nabídky 2 - nádherný výhled na moře

Výhody nabídky 3 - v blízkosti centra

Výhody nabídky 4 - s vodním parkem

Výhody nabídky 5 - nedoporučujeme osobám se sníženou pohyblivostí

Výhody nabídky 6 - Hotel vyžaduje online check in od klientů, 48 až 0 h před příjezdem.

Výhody nabídky 7 - Elektronický formulář k dispozici zde: 

Výhody nabídky 8 - <strong>http://horizonbeachstalis.com/index.php/express-check-in-form/</strong>

Středisko - Stalida

Poloha - Hotelový komplex hlavní budovy a dvoupatrových pavilonů je situován v zahradě na malém kopci s nádherným výhledem, cca 1 km od centra města Stalida plného zábavy, cca 3 km od Hersonissos a Malia, cca 30 km od letiště v Heraklionu. Vzhledem k výškovým rozdílům terénu nedoporučujeme pro osoby s omezenou pohyblivostí.Adresa hotelu: město: Stalis ulice: Erinis Street ZIP: 700 07

Pláž - Přístup k moři na pláž po schodech přes cestu k dřevěné plošině ve skalách; menší veřejná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře ve vzdálenosti cca 350 m od hotelu (cca 750 kroků), další písčitá pláž se slunečníky a lehátky za poplatek (cca 7 EUR/set) je cca 700m od hotelu.

Vybavení - Vstupní hala, recepce, výtah v hlavní budově, hlavní restaurace, lobby bar, snack bar u bazénu, TV koutek, minimarket, terasa, WiFi v lobby zdarma, 2 bazény se slanou vodou, 2 dětská brouzdaliště, vodní park se skluzavkami, u bazénů slunečníky a lehátka zdarma; za poplatek: internetový koutek.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, chladničkou, trezorem a balkonem nebo terasou. Za příplatek jsou k dispozici pokoje s výhledem na moře a na na vyžádání jsou k dispozici superior pokoje a rodinné pokoje.

Strava - All inclusive zahrnuje snídaně (7:30-10:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:30) formou bufetu, odpolední kávu, čaj a zákusky, nealkoholické nápoje, místní a vybrané importované alkoholické nápoje (11:00-23:00) v časech a místech určených hotelem.

Sport a zábava - Dětské hřiště, fitness, aquapark; za poplatek: Spa centrum a wellness, vodní sporty na pláži.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v destinaci * 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 3 EUR/noc, 5* 4 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Fotogalerie