Hotel Blue Dream Palace *****

od 23 799 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - poloha přímo u krásné pláže

Výhody nabídky 2 - rodinná dovolená

Výhody nabídky 3 - velmi oblíbený hotel a vynikající služby

Výhody nabídky 4 - klidná lokalita

Středisko - Limenaria

Poloha - Hotel se nachází na jedné z nejkrásnějších pláží Thassosu - Tripiti, cca 3 km od centra města Limenaria s obchody a tavernami; autobusová zastávka cca 30 m od hotelu; cca 55 km od letiště v Kavale. Adresa hotelu: Ktira Iordanou 640 02, Thassos

Pláž - Veřejná, písčitá pláž Tripiti s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu; lehátka a slunečníky zdarma.

Vybavení - Vstupní hala, recepce, restaurace Thalasso, taverna Meltemi u pláže, lobby bar, bar u bazénu, bazén s lehátky a slunečníky zdarma, dětské brouzdaliště, obchod se suvenýry, směnárna, konferenční centrum až pro 50 osob, WiFi zdarma, plážové osušky za zálohu cca 10 EUR (výměna za poplatek cca 2 EUR).

Ubytování - Dvoulůžkové Superior pokoje s množností až dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, WC, fén), SAT/TV, klimatizací, WiFi, ledničkou; za poplatek trezor.

Strava - Polopenze formou bufetu zahrnuje snídaně (8:00-11:00), večeře (18:30-21:00) v časech a místech určených hotelem.

Sport a zábava - Dětské hřiště, plážový volejbal, stolní tenis, minigolf, Spa centrum - sauna a vířivka (za poplatek).

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 3 EUR/noc, 5* 4 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení. V hotelu není výtah, restaurace je umístěna v prvním patře po schodech.Vzhledem k aktuální situaci mohou být některé služby z hygienických důvodů omezené či nedostupné.

Fotogalerie