Hotel Azure Memories *****

od 15 799 Kč

Popis


Poloha:

Ještě nedávno klidné středisko je nyní druhé nejži vější turistické místo ostrova hned po Laganas s nepřebernou nabídkou barů, taveren, obchůdků a dalších možností večerní zábavy. Leží na východě ostrova a jeho výhodou je oddělení živého centra od hotelové části střediska, která leží v klidném přírodním prostředí na pěkné pláži. V neposlední řadě je výhodou i blízkost do metropole ostrova Zakynthos, kam lze dojet městským autobusem. Transfer z letiště trvá asi 40 minut.


Ubytování:

Poloha - Turistické letovisko Tsilivi je v západní části ostrova a patří mezi nejhezčí oblasti. V okolí hotelu se nachází restaurace, bary a různé obchody a obchůdky.

Vybavení - Hotel, který na konci roku 2016 prošel rekonstrukcí, se skládá z několika vilových budov a jedné hlavní budovy s pokoji, se nachází v udržované zahradě. Součástí komplexu je vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, vnější bazén s lehátky a slunečníky. Hosté mohou využívat i vybavení sesterského Azure Resort and Spa.

Ubytování - Moderní dvoulůžkové pokoje ve vilách nebo hlavní budově jsou vybavené klimatizací, Wi-Fi připojením, SAT TV, lednicí a vlastním příslušenstvím (sprchový kout, WC, fén), balkon nebo terasa. Trezor na pokoji za poplatek.

Sport a zábava - Bazén, animační programy u hotelu Azure Resort and Spa. Za poplatek: wellness centrum v hotelu Azure Resort and Spa nabízející masáže a kosmetické procedury.

Pláž - Písčitá pláž s pozvolným sestupem dna je cca 1km od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou na pláži za poplatek.

Fotogalerie