Hotel Angela Beach ***+

od 14 579 Kč

Popis


Poloha:

Ostrov v Jónském moři u severního pobřeží Řecka, s výhledem na hory řeckého a albánského pobřeží, patří k nejpůvabnějším z řeckých ostrovů. Překrásná krajina, na jihu pahorkatá a na severu se zvedající do mohutného vápencového pohoří, porostlá subtropickou vegetací, opodstatňuje jeho přívlastek „smaragdový“. Pomerančovníkové a olivové háje, platany a vysoké kužely cypřišů, nenarušená příroda a divoké skalnaté útesy na severu, bílé písčité i oblázkové pláže, křišťálové moře s množstvím ryb, to okouzlilo již mnohé cestovatele. Na Korfu - starověkou Kerkyru - umístil Homér svůj ostrov Fajáků, poslední Odysseovu zastávku při jeho putování domů z trojské války, zastavili se na něm také Argonauti s Iásónem aMédeou, když prchali se zlatým rounem.I novodobí básníci, spisovatelé a další slavní lidé byli okouzleni místy, kde se přírodní krása prolíná s bájemi a historií – jeho krásu obdivovali Goethe iWilde, žil zde lord Byron, o svém dětství na ostrově psal Gerald Durell, v zámečku Achilion prožila část života i manželka rakouského císaře Františka Josefa I. Alžběta – Sissi, letní sídla zde mají Rotschieldové,…Návštěvníci ostrova na něm prožijí nezapomenutelné chvíle při odpočinku na plážích, procházkách malými vesničkami, návštěvách starobylých klášterů i hlavního města Kerkyry, uchovávajícího si starou benátskou atmosféru i přes živý provoz v obchůdcích a tavernách, trvající dlouho do noci. Na ostrově byl nedávno vybudován akvapark „Vodní svět“ s nesčetnými bazény a tobogány, který patří k největším v celém středomoří a je snadno dosažitelný ze střediska Moraitika.
- skutečně zdravé mikroklima- dovolená ve svěží zeleni- bohatství historických památek- klidná voda i živý příboj
- Travel Plus Class při charterových letech- česky hovořící delegát v cíli zájezdu- výhodná cena cestovního pojištění- výhodné parkování na letišti v Praze- autokarová doprava na letiště v Praze
Rozloha ostrova: 592 km2Počet obyvatel: 110 tisícÚřední jazyk: řečtinaMístní měna: euroČasový posun v létě: SELČ plus 1 hod.Cílové letiště: KerkyraDoba letu z Prahy: 2 hodiny 5 minut


Ubytování:

Poloha - Hotelový areál s rodinnou atmosférou se nachází v severní části ostrova, uprostřed zeleně. Nejbližší obchody a restaurace jsou od hotelu vzdáleny cca 150 m, vzdálenost od letoviska Roda cca 3 km, od Acharavi cca 6 km, od letiště cca 36 km. Hotel zajišťuje bezplatnou kyvadlovou dopravu do letovisek Roda a Acharavi.

Vybavení - Hotel disponuje cca 400 pokoji v několika budovách (některé s výtahem), vstupní hala s recepcí, trezor na recepci (za poplatek), televizní místnost, lobby bar, restaurace, obchod se suvenýry, WiFi připojení ve většině části areálu zdarma.

Ubytování - Superior pokoj pro 2 osoby s možností až 2 přistýlek (palanda nebo rozkládací pohovka), vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizace, SAT/TV, telefon, dětská postýlka (na vyžádání zdarma), balkon nebo terasa.

Sport a zábava - 2 bazény, lehátka a slunečníky u bazénů ZDARMA, stolní tenis, volejbal, kulečník, dětské hřiště. 1x týdně živá hudba.

Pláž - Hotel leží přímo u přírodní písčito-oblázkové pláže s pozvolným vstupem do vody. 150 metrů od hotelu se nachází další písčitá pláž. Lehátka a slunečníky na pláži u hotelu ZDARMA. Hotel poskytuje osušky na pláž za poplatek.

Tipy pro správnou volbu - - ideální poloha na pláži- klidnější část ostrova

Fotogalerie