Georgioupolis Suites *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 20 837 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna v Řecku obvykle trvá od 15.6. do 15.9.
Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je od 1,5 do 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.


Název zájezdu v polském jazyce: Kreta - Chania - wczasy

 


Ubytování:

Umístění - Pětihvězdičkový hotel Georgioupolis Suites se nachází ve vesnici Georgioupolis v těsné blízkosti dlouhé písečné pláže. Z oken hotelu se můžete kochat výhledem na okolní hory. Hotel se nachází 50 km od letiště Chania, 110 km od letiště Heraklion a asi 18 km od města Rethymno. Nejbližší autobusová zastávka se nachází 600 m od hotelu. Poznamenejte, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 10 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.  

Pláž - Písečná veřejná pláž s pozvolným sestupem do vody se nachází 250 metrů od hotelu a je oddělena ulicí. Na pláži jsou k dispozici převlékárny. Lehátka a slunečníky jsou zahrnuty v ceně. Balijská lehátka za příplatek.

K dispozici pro hosty - 24hodinová recepce, lobby, úschovna zavazadel, střešní terasa, hlavní restaurace, restaurace a'la carte, bary, bazén, slunečníky a lehátka, skluzavky, aquapark, stolní tenis, posilovna, boccia, jóga, aerobik, tenisový kurt, lázně, hammam, sauna, dětský klub. Za poplatek: lázně, salon krásy, lázeňské centrum, masáže, hlídání dětí.

Internet - V hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.  

Catering - Snídaně (7:30-10:00) a večeře (18:30-21:00) se podávají v hlavní restauraci formou bohatého bufetu. Možnost využití restaurace a'la carte po předchozí rezervaci (platí se na místě). Alkoholické a nealkoholické nápoje se podávají v barech (platí se na místě).

Sportovní a animační program - Animační program pro děti i dospělé, živá hudba, mini diskotéka a dětský klub.

Webové stránky - https://georgioupolis-suites.gr/

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Georgioupolis Suites je luxusní pětihvězdičkový hotel v Georgioupolisu, v blízkosti pláže. Nabízí komfortní pokoje, rozsáhlé rekreační zařízení, restaurace, animační program pro děti i dospělé a bezplatné Wi-Fi. Díky výjimečné pohostinnosti vám pobyt v Georgioupolis Suites zajistí nezapomenutelné zážitky a skvělé vzpomínky na dovolenou na Krétě.

Mapa

Fotogalerie