Evora 

od 13 490 Kč

Popis

Studia Evora se nachází přímo u dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v oblíbeném letovisku Makrigialos. Ubytování obklopují palmy, stromy a keře a poskytují tak stinný úkryt za horkých letních dnů. V areálu se nachází také snack bar s možností občerstvení, kulečník a internetový kout (za poplatek). V blízkosti najdete několik obchodů a tradičních řeckých taveren, nedaleko je též malebný přístav s přilehlou pobřežní promenádou, který vás jistě zláká k posezení v některé taverně, baru nebo k nákupu lokálních produktů. Úžasnou příležitostí prozkoumat tradiční způsob života na vesnicích je návštěva hornatého vnitrozemí, které je také ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku. Milovníci přírody mohou navštívit soutěsky Pefki a Orino na severní straně letoviska. Doporučujeme klientům, kteří vyhledávají klidnou dovolenou přímo u moře a chtějí objevovat krásy jihovýchodní Kréty po vlastní ose. Tato malá magická vesnice je celou sezónu zalitá sluncem, tak proč se nepodívat právě sem…

Ubytování

Dvoulůžková studia (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV, Wi-Fi, zařízený kuchyňský kout, koupelna, balkon nebo terasa.

Dvoulůžková studia s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV, Wi-Fi, zařízený kuchyňský kout, koupelna, balkon nebo terasa.

Stravování

Bez stravy: vlastní nebo v okolních tavernách.


Fotogalerie