Eleftheria  ***

od 13 654 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna v Řecku obvykle trvá od 15.6. do 15.9.
Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je od 1,5 do 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.


Název zájezdu v polském jazyce: Kreta - Chania - wczasy

 


Ubytování:

Popis - Poloha Hotel Eleftheria leží v Agia Marina, cca 8 km od města Chania. Nachází se na kopci, ve vzdálenosti cca 800 m od turistického centra s obchody, bary a tavernami (hotel má k dispozici autobus, jenž dováží turisty na hlavní silnici, jezdí několikrát denně). Hotel Eleftheria má krásnou zahradu, která nabízí úchvatný výhled na moře.  Pláž Hotel Eleftheria se nachází cca 850 m od pláže. V Agia Marina je písečná pláž. Lehátka a slunečníky na pláži - za poplatek (cca 5 EUR/komplet: 2 lehátka + slunečník). Plážové osušky jsou k dispozici na recepci za poplatek (cca 1 EUR/den). Vybavení Recepce (24 h), lobby, sladkovodní bazén, brouzdaliště, bar u bazénu. U bazénu zdarma slunečníky a lehátka. Hotel Eleftheria neposkytuje plážové osušky. V areálu hotelu je mini dětské hřiště (se skluzavkou a houpačkou) a obchod se suvenýry. Pokoje Hotel Eleftheria nabízí 83 pokojů umístěných ve třech budovách, na velké ploše. Nachází se v přízemí nebo v prvním patře, s balkonem nebo terasou se zahradním nábytkem (bez možností dřívější rezervace patra). Jednoduše, ale elegantně zařízené pokoje pro dvě osoby (s možností jedné přistýlky v podobě lehátka). Pokoje jsou vybaveny satelitním TV, ledničkou a telefonem. V každém pokoji je malá koupelna s WC. Trezory a individuálně nastavitelná klimatizace za příplatek (přibližně 2 EUR/den a 5 EUR/den). Na vyžádání je k dispozici dětská postýlka (do 2 let věku) zdarma. Strava Snídaně a večeře formou bufetu. Sport a zábava Hotel Eleftheria neorganizuje žádný animační program. Cena zahrnuje malou posilovnu, pro děti je k dispozici dětské hřiště. Za poplatek: kulečník (cca 2 EUR/hra) a sauna (cca 10 EUR). Internet V lobby internet Wi-Fi - zdarma, na pokojích možný slabší dosah, internetový koutek - za poplatek (cca 3 EUR/hod.). Místní kategorie B Webové stránky www.eleftheria-hotel.com Jiné Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 1,5 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování. Náš názor Komorní 3* hotel Eleftheria s milou obsluhou, rodinnou atmosférou a chutnými jídly. Hotel  je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidnou dovolenou. Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Fotogalerie