Despo ***

od 10 982 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 1,5 - 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.



Název zájezdu v polském jazyce: Kreta - Heraklion - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna je v Řecku obvykle od 15.6. do 15.9. 


Ubytování:

Program - Den první Odlet z Polska. Sraz 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow Tours na letišti. Aktulální letový řád najdete zde: http://r.pl/rozklady Den druhý až předposlední Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety. Den poslední Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska. Poznámky k programu Odlety: Varšava, Katovice, Gdańsk, Wroclaw, Poznań. Sraz 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow Tours na letišti. Aktulální letový řád najdete zde: http://r.pl/rozklady Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Cena - Základní cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní poplatky, transfer letiště-hotel-letiště, ubytování na 7 nebo 14 nocí, stravu dle popisu vybraného hotelu, péči polského delegáta, pojištění TU Europa Standard (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel). Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu jinou než je uvedeno v popisu hotelu, nápoje k jídlům (pokud není v popisu uvedeno jinak) a osobní výdaje. Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 0,5 - 4 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Jiné - KRÉTA - obecné informace Měna EUR - Euro. Možnost platit platebními kartami a vybírat hotovost z bankomatů. V turistických střediscích je mnoho míst, kde je možné směnit americké dolary. České koruny vyměnit nelze. Spropitné  Je zvykem nechávat drobné peníze jako spropitné. To platí zejména u řidičů během fakultativních výletů a u číšníků v restauracích. Stává se, že spropitné je již připočítáno k účtu. Vízum Čeští občané mohou cestovat do Řecka na základě platného občanského průkazu. Čas + 1 hodina vzhledem k českému času. Orientační ceny Oběd v taverně od 8 EUR; 1 litr vody - 1,5 EUR; pivo v baru od 1,5 EUR; káva v kavárně 1 EUR  Pošta Známka na pohlednici stojí 0,80 EUR. Na mnoha místech jsou poštovní schránky, často i v hotelech. Elektřina Napětí 220 V, 50 Hz. Zařízení s českými zástrčkami fungují bez problémů. Telefony Telefonní karty je možné zakoupit v obchodech a stáncích poblíž veřejných telefonních budek. Telefonní karty stojí 6 EUR (100 jednotek). Mobilní telefony fungují v celém Řecku, potíže se signálem mohou být uvnitř hotelových budov. Místní hovory jsou levné, zatímco zahraniční dost drahé. Tarif roamingu si prosím ověřte u svého operátora ještě před odletem. Kréta Je největší z řeckých ostrovů a je plná míst známých z řeckých mýtů a spojených s její multikulturní historií. Mírné klima, obyvatelé proslulí svou pohostinností, slunce, pláže a vynikající kuchyně lákají své návštěvníky již mnoho let. Kréta obvykle bývá prvním ostrovem, který turisté navštíví a místem, kam se ochotně několik let po sobě vracejí. Není divu – nabízí tolik možností, že není možné během jedné návštěvy všechno stihnout. Rekreační vesnice na Krétě nedaleko Chania

Fotogalerie