Bella Beach *****

od 17 387 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 1,5 - 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.



Název zájezdu v polském jazyce: Kreta - Heraklion - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna je v Řecku obvykle od 15.6. do 15.9. 


Ubytování:

Umístění - Hotel Bella Beach se nachází v malebné vesničce Anissaras na severním pobřeží Kréty. Nachází se v první linii pobřeží, což hostům umožňuje snadný přístup na pláž a krásný výhled na Krétské moře. Hotel je vzdálen přibližně 3 km od oblíbeného letoviska Hersonissos, kde se nachází řada obchodů, restaurací a turistických atrakcí. V blízkosti hotelu se nachází také autobusová zastávka, která usnadňuje prohlídku okolí. Hotel je vzdálen přibližně 23 km od letiště v Heraklionu a 170 km od letiště v Chanii. UPOZORNĚNÍ! Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 10 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.    

Pláž - Pláž u hotelu Bella Beach na Krétě je písečná a nachází se přímo u hotelu (přes málo frekventovanou ulici), takže hosté mají pohodlný přístup k moři. Pláž nabízí pozvolný sestup do vody, takže je ideální pro dospělé i děti. Pro pohodlí a komfort rekreantů je zde k dispozici bezplatný plážový servis.    

K dispozici pro hosty - V hotelu Bella Beach je pro hosty připraveno mnoho zařízení a služeb. Recepce je otevřena 24 hodin denně, k dispozici jsou 2 sladkovodní bazény, lehátka a slunečníky u bazénu, úschovna zavazadel. Hotel nabízí za příplatek služby prádelny. Pro relaxaci mohou hosté navštívit wellness centrum (za příplatek). V areálu hotelu se nachází také obchod. U bazénu jsou k dispozici plážové osušky. Hotel poskytuje bezplatné parkování a hlídání dětí (za příplatek). Kromě toho mohou hosté využít služeb půjčovny aut.    

Internet - V prostorách hotelu je k dispozici bezplatný internet.    

Catering - All inclusive od 10:00 do 23:00. V areálu jsou restaurace: Pergola, ve které se podávají snídaně (07:30-10:00, pozdní snídaně se podává od 10:00-10:30), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:00) formou bufetu. Restaurace Olive Tree nabízí středomořskou kuchyni à la carte. Orion podává řeckou kuchyni (19:00-21:30). Nealkoholické nápoje a místní i mezinárodní alkoholické nápoje - raki, ouzo, brandy gin, vodka, rum, tequila, whisky se podávají ve čtyřech barech: Bar Azalea Lobby, bar u bazénu Rotonda, bar na pláži Oasis, bar Inos. Při večeři je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty pro muže).    

Sportovní a animační program - Hotel Bella Beach nabízí bohatý program sportovních aktivit a denní i večerní animace, které potěší dospělé i děti. Hosté se mohou těšit na řadu denních aktivit, jako je vodní pólo, plážový volejbal, boccia. tenis, stolní tenis a posilovna. Kromě toho je k dispozici dětské hřiště a dětský klub.    

Webové stránky - https://www.hersotels.gr/bella-beach    

Místní kategorie - *****    

Podle našeho názoru - Bella Beach Hotel je luxusní pětihvězdičkový hotel s výhodnou polohou přímo na písečné pláži, odkud se můžete z oken svých pokojů kochat výhledem na Krétské moře nebo do krásných zahrad. Je ideálním místem pro rodinnou dovolenou a nabízí širokou škálu aktivit a zábavy pro dospělé i děti.    

Fotogalerie