Arina Beach Resort ****

od 25 326 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 1,5 - 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.



Název zájezdu v polském jazyce: Kreta - Heraklion - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna je v Řecku obvykle od 15.6. do 15.9. 


Ubytování:

Umístění - Hotel Arina Beach Resort se nachází uprostřed krásných zahrad v Kokkini Hani, asi 1 km od centra obce, kde jsou k dispozici obchody, bary a restaurace. Do hlavního města Heraklionu je to přibližně 14 km. Vzdálenost od letiště v Heraklionu cca 12 km. Autobusová zastávka se nachází cca 20 m od hotelu.Poznámka: Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 3 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu..

Pláž - Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

K dispozici pro hosty - Concierge, prostorná vstupní hala, 5patrová hlavní budova a 4 dvoupatrové vedlejší budovy, výtah v každé budově, hlavní restaurace Ariadne, restaurace a la carte Minos s asijskou kuchyní, 3 bary, minimarket, TV koutek, směnárna, úschovna zavazadel, hlavní bazén s mořskou vodou, dětský bazén se splash zónou, slunečníky a lehátka u bazénů zdarma, parkoviště..

Internet - V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi..

Catering - All Inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci (k dispozici jsou dětské židličky). Během dne v barech občerstvení (10:00-12:00 a 15:30-18:0), zmrzlinu (11:00-18:00) a kávu a zákusky (10:00-18:00). Během jídla a v barech (10:00-24:00) neomezené množství nealkoholických nápojů a místních alkoholických nápojů (pivo, víno, ouzo a raki). 1x za pobyt možnost večeře v asijské restauraci Minos (nutná předchozí rezervace)

Sportovní a animační program - Dostupné 2 tenisové kurty, plážový volejbal, šipky, tělocvična a fitness centrum, miniklub pro děti od 4 do 12 let, animace pro dospělé i děti. Za příplatek: kulečník, masáže a další relaxační procedury.

Webové stránky - www.arinabeach.gr

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Arina Beach je přesně to, co hledáte pro svou příští dovolenou. Prostorný areál, jen pár kroků od křišťálově čistých vod Krétského moře, je ideálním místem k odpočinku a vychutnávání čerstvé ostrovní kuchyně.

Fotogalerie