Anaxos bay 10126 **

Dejte vědět svým přátelům:

od 13 872 Kč

Popis



Ubytování:

Umístění - Útulný hotel se nachází v malé turistické vesnici Anaxos na severu ostrova. Nejbližší obchody jsou vzdáleny asi 50 m, většina obchodů a taveren se nachází u pláže (300 m). Ve vzdálenosti 150 m od objektu se nachází autobusová zastávka, odkud se můžete dostat do Petry a dále do půvabného Molyvosu. Vzdálenost od letiště je cca 65 km. POZNÁMKA! Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 1,5 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu. .

Pláž - Budova se nachází přibližně 300 m od veřejné písečné pláže Anaxos (lehátka a slunečníky na pláži za poplatek). .

K dispozici pro hosty - Hotel se skládá ze tří jednopatrových budov s pokoji. Hotel nemá recepci.  V objektu nejsou k dispozici ručníky. .

Internet - Ve veřejných prostorách je Wi-Fi připojení k internetu zdarma.

Catering - Samostatně. Za příplatek stravování all inclusive v restauraci vzdálené 350 m (ve studiích Prime): Snídaně, obědy a večeře formou bufetu; nealkoholické nápoje (včetně čaje a kávy) a místní alkoholické nápoje v době od 13:00 do 21:00.

Sportovní a animační program - Žádný animační program.

Místní kategorie - **

Podle našeho názoru - Vynikající místo pro klidnou dovolenou, zařízení ceněné pro svou rodinnou atmosféru a přátelský, ochotný personál.

Stravovanie - Samostatně. Za príplatok stravovanie formou all inclusive v reštaurácii vzdialenej 350 m (v štúdiách Prime): raňajky, obedy a večere formou bufetu; nealkoholické nápoje (včetně čaju a kávy) a miestne alkoholické nápoje v čase od 13:00 do 21:00 h.

Miestna kategória - **

K dispozícii pre hostí - Hotel zůstává z troch jednoposchodových budov s izbami. Hotel nemá recepci.  Ubytovacie zariadenie neposkytuje osušky..

Podľa nášho názoru - Vynikajúce místo na pokojnú dovolenku, zariadenie oceňované pre svoju rodinnú atmosféru a priateľský, ochotný personál.

Mapa

Fotogalerie