Ammon Garden ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 11 425 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 3, 4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu (v případě zájezdu na 11 dní = 10 nocí v hotelu - odlet ve středu/přílet v sobotu, v případě zájezdu na 12 dní = 11 nocí v hotelu - odlet v sobotu/přílet ve středu), stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše závisí na standardu hotelu a pohybuje se od 1,5 - 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

 
.
Hlavní turistická sezóna je v Řecku obvykle od 15.6. do 15.9. 


Ubytování:

Umístění - Nachází se přibližně 70 m od pláže. Tento výborně vedený řecký rodinný hotel se nachází cca 250 m od centra Pefkochori, k nejbližšímu obchodu nebo restauraci to není více než cca 2 km. Přibližně 200 m

Pláž - Veřejná, písečná pláž. Slunečníky a lehátka za poplatek.

K dispozici pro hosty - Recepce s lobby, TV a internetovou kavárnou (za poplatek), wi-fi v lobby zdarma, snídaňová místnost, bar s terasou, perfektně udržovaná květinová zahrada s venkovním grilem, bazén s lehátky a slunečníky (zdarma), na pláži lehátka a slunečníky za poplatek (cca 8 EUR/den). .

Internet - Bezplatné Wi-Fi připojení pro hotelové hosty na recepci a baru hotelu.   

Catering - Snídaně formou bufetu.

Sportovní a animační program - Zdarma: bazén Zdarma: vodní sporty na pláži

Webové stránky - www.ammongarden.com

Místní kategorie - ***

Podle našeho názoru - Vzhledem k výhodné poloze v blízkosti pláže, obchodů a restaurací doporučujeme ubytování jak párům, tak rodinám s dětmi. Klima letoviska a rozmanitost aktivit zaručují nezapomenutelnou dovolenou.

Mapa

Fotogalerie