9 Muses Santorini Resort ****

od 16 549 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - luxusní dovolená

Výhody nabídky 2 - krásné výhledy

Výhody nabídky 3 - kousek od centra zábavy

Středisko - Santorini -Perissa

Poloha - Hotel se nachází cca 800 m od centra turistického ráje, kde naleznou hosté mnoho různých barů, restaurací a obchodů. Město Perivolos je vzdáleno cca 2 km od hotelu. Město Firo je vzdáleno cca 11 km od hotelu. Mezinárodnéí letiště v Santorini je vzdáleno cca 12 km.

Pláž - Veřejná písčitá pláž Perivolos Beach s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 200 m od hotelu. Lze si zapůjčit lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení - Dvoupodlažní hotel byl v roce 2019 rekonstruován a nabízí ubytování v 90 pokojích. V hotelu se nachází recepce, lobby s barem, restaurace, parkoviště.

Ubytování - Pokoj typu Twin Standard s výhledem do zahrady, balkonem nebo terasou je vybaven vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha, fén), TV/sat., trezorem.Double Standard Junior Suite má stejné vybavení, je prostornější, navíc minilednička.Double Superior Suite má stejné vybavení, je prostornější, navíc privátní bazén, terasa a dvě rozkládací pohovky.

Strava - Snídaně jsou podávány formou bufetu (07:30 - 10:00). Za příplatek možná polopenze s bufetovými večeřemi.

Sport a zábava - Fitness, tenis, stolní tenis. Za poplatek: spa a masáže, hlídání dětí.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* noclehy dle smlouvy o zájezdu* služby česky hovořícího delegáta na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 3 EUR/noc, 5* 4 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc.Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Fotogalerie