rej čertů v nádherné Alpské krajině Solné komory 

Dejte vědět svým přátelům:

od 1 290 Kč

Popis


Poloha:

I v té nejzapadlejší alpské vesničce nám staré zvyky a tradice připomenou dávno zašlou slávu Rakousko-Uherského mocnářství.


Ubytování:

Stručná charakteristika - procházka nad kaskádovými vodopády a příkrými útesy úchvatného prostředí Štýrských Alp se stane pro každého poutníka neopakovatelným zážitkem

Program:

1. den
Odjezd v ranních hodinách z Brna. V poledních hodinách nás uvítá HALLSTATT, romantické město, jehož domy jsou postaveny v úzkém pruhu země podél pobřeží Hallstattského jezera, které nám dozajista učaruje. Uvidíme domy na kůlech, které jsou zapuštěné do dna jezera, kostnici, či vodopád v centru městečka. Poté přejedeme do solnohradského městečka ST. WOLFGANG. V adventním čase městečko dýchá neopakovatelnou vánoční atmosférou a na hladině jezera Wolfgangsee vyplouvá obří lucerna. Projdeme se městem a podíváme se do kostela s pozdně gotickým oltářem z dílny Michaela Pachera. Budeme mít dostatek času k návštěvě adventních trhů. V podvečerních hodinách se přesuneme do BAD GOISERN, kde se uskuteční jeden z největších čertovských rejů v Rakousku. Uvidíme více než 1 000 Mikulášů, andělů, čarodějnic a čertů. Tahle dvě hodiny trvající fantastická podívaná na pekelné družiny a vozy nás doslova uchvátí. Ve večerních hodinách se vydáme zpět do ČR, příjezd do Brna v cca 01:00 hod. následujícího dne.

Fotogalerie