Hotel Leamwirt ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 9 840 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Hotel leží uprostřed překrásné čisté přírody dál od centra

Výhody nabídky 2 - Regionální i mezinárodní speciality

Výhody nabídky 3 - Příjemné rodinné zázemí s odpočinkem v saunách

Výhody nabídky 4 - Celoroční vyhřívaný venkovní bazén s krásným výhledem

Výhody nabídky 5 - Běžkařská stopa začínající přímo u hotelu

Středisko - Hopfgarten im Brixantal

Poloha - Hotel Leamwirt se nachází 5 minut jízdy od lyžařského areálu Wilder Kaiser Brixental (cca 4 km). Hotel nabízí bezplatnou kyvadlovou dopravu ke kabinové lanovce Hohe Salve.

Vybavení - Recepce, restaurace, WiFi, bar, wellness zázemí, sluneční terasa, parkování. Hotel má bezplatnou úschovu lyžařské výbavy přímo u lyžařského vleku Hopfgarten.

Ubytování - Typy pokojů:*Dvojlůžkové pokoje s možností až 2 přistýlekPěkně vybavené dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek mají vlastní koupelnu, WC, trezor, minibar, TV/sat., fén, terasu či balkon.

Lyžování - Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental nadmořská výška: 620 m - 1 870 m   Oceňováná a moderní oblast patřící k největším lyžařsky propojených skiareálům v Evropě. Především pokročilí lyžaři ocení 9 km dlouhý sjezd z Hohe Salve do Itteru. Pro freestylisty a snowboardisty jsou ve skiareálu k dispozici 3 funparky. Pro běžkaře je k dispozici 148 km běžeckých tratí. Rozlehlá lyžařská oblast nabízí 122 km modrých, 129 červených a 33 km sjezdovek. K přepravě slouží 16 kabinových lanovek, 35 sedačkových lanovek a 38 vleků.

Strava - Polopenze Bufetová snídaně, večeře čtyřchodové menu nebo bufet.V neděli odpolední domácí koláč.V letní sezóně 1x týdně grilování a 1x týdně bufet s tyroslkými specialitami.

Sport a zábava - Bazén venkovní, sauna a aromatická sauna, infračervená kabina, masážní lehátka, relaxační místnost.Několikrát týdně se pořádá zábavný program včetně hudby a tance. Děti se mohou zabavit v herně nebo na hřišti.

Informace - Domácí zvířata jsou povolena za poplatek 9 EUR/den.

Mapa

Fotogalerie