Hotel Kohlerhof ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 10 050 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Moderní hotel s tradiční atmosférou.

Výhody nabídky 2 - Z vesnice Fügen jezdí ski bus do střediska Hochzillertal / Hochfügen.

Výhody nabídky 3 - Ubytování nabízí bohaté wellness a bazény.

Výhody nabídky 4 - Dechberoucí výhled na okolní hory.

Středisko - Fügen

Poloha - Hotel umístěný v malebné vesničce Fügen je ideální pro klidnou dovolenou. S krásným výhledem na hory okouzlí každého navštěvníka. Vhodný je zejména pro lyžaře, jelikož z vesnice jezdí ski bus do známého blízkého lyžařského střediska Hochzillertal / Hochfügen.

Vybavení - Recepce, lobby, vinný sklep, hotelový bar, bar pro veřejnost, wellness ( sauny, vířivka, pára - 7:00 - 21:00 ), vnitřní bazén ( 7:00 - 21:00 ), stanice pro nabíjení elektromobilů, patio, úschovna lyží a snowboardů s vyhřívaným místem na boty na lyže.Hotel se skládá z hlavní budovy a depandací, které jsou spojeny podzemní chodbou. Budouvy jsou od sebe vzdálené cca 15 m.

Ubytování - Typy pokojů* dvojlůžkový pokoj Panorama s možností až 2 přistýlek* dvojlůžkový pokoj Komfort s možností až 2 přistýlek* suite pro 4 dospělé se 2 místnostmi* jednolůžkový pokojVybavení pokojů: TV, telefon, rádio, koupelna, fén, balkón.

Lyžování - Hochzillertal / Hochfügennadmořská výška: 560 m - 2 380 m   Moderní lyžařské středisko vzniklo propojením skiareálů Hochzillertal a Hochfügen je vhodné pro lyžaře a snowboardisty všech věkových kategorií. V oblasti se nachází špičkový snowpark, dětský lyžařský svět a největší lyžařská škola v Zillertalu. Pro běžkaře je k dispozici 80 km běžeckých tratí.Lyžařská oblast nabízí 33 modrých, 52 červených a 17 černých sjezdovek.K přepravě slouží 9 kabinkových lanovek, 13 sedačkových lanovek a 21 vleků.

Strava - Polopenze. Snídaně formou vydatného bufetu s bio produkty až do 11 hodin, odpoledne lyžařské občerstvení, večeře se podává formou 4-chodového menu + salátový bufet. Jendou týdně tématický bufet k večeři.

Cena zahrnuje - Karta ErsteFerienregion Zillertal. Zahrnuje služby a slevy z regionu dle aktuální nabídky.

Informace - Check in: 14:00Check out: 10:00Dětská postýlka: 15€/pobytDomácí mazlíčci 20€/noc (bez jídla), nejsou povoleni v suitesRecepce: 7:00-22:00Pobytová taxa 1,50€/os/noc není součástí ceny a platí se na místě. Děti do 14,9 let taxu neplatí.

Mapa

Fotogalerie