Hotel Bergheimat **** ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 2 745 Kč

Popis

O hotelu
4 hvězdičkový hotel disponuje celkem 35 pokoji a suity, hotelovou lobby s recepcí, restaurací, kavárnou, barem, výtahem, obchodem se suvenýry, terasou, dětskou hernou.

Lokalita
4 hvězdičkový hotel leží v nadmořské výšce 1200 m.n.m., na úpatí majestátného masivu Hochkönig, ideálním výchozím bodem pro turistiku. Turistický autobus zatavuje cca 5 minut od hotelu, centrum Mühlbachu s restauracemi, bary a nákupními možnostmi cca 3 km. Nádraží Bischogshofen cca 13 km.

Vzdálenost z Prahy: cca 450 km, 5 hodin a 40 minut
Vzdálenost z Brna: cca 510 km, 5 hodin a 20 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 440 km, 5 hodin a 5 minut

Popis pokojů
pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou, samostatným WC, posezením, minibarem, pokojovým trezorem, telefonem, kabel. TV. WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj Birgkar: cca 24 m2, pro 2 dosp. os., pokoje se nachází ve starší části hotelu, odpovídá útulným *** kategoriím, pokoj je bez balkonu.
Dvoulůžkový pokoj Hochkeil: cca 24-28 m2, pro 2 dosp. os., pokoj se nachází ve starší části hotelu a jsou vybaveny ve venkovském/selském stylu, balkon s výhledem do údolí nebo na Hochkönig.
Dvoulůžkový pokoj Schneeberg: cca 28-30 m2, pro 2-4 osoby, světlé vybavení pokoje, balkon směrem k jihu (do údolí), dvoulůžková postel a rozkládací pohovka pro 2 osoby.
Junior Suite Hochkönig: cca 46-49 m2, pro 2-4 osoby, obývací ložnice s rozkládací pohovkou, ložnice, oddělené posuvnými dveřmi, navíc vana s funkcí vířivky, kamna, balkon.
Jednolůžkový pokoj Hochkeil: dvoulůžkový pokoj obsazený pouze 1 osobou.
Jednolůžkový pokoj Hochkeil: dvoulůžkový pokoj obsazený 1 dosp. os. + 1 dítětem do 15,99 let.Dětská postýlka na vyžádání, zdarma.

Restaurace, bary, stravování
polopenze: bohatá snídaně formou bufetu (7.30-10 h.), odpolední svačina (polévka, zákusky a ovoce), k večeři výběr z menu o 4 chodech s rakouskými i mezinárodními specialitami (saláty a sýry formou bufetu). Na vyžádání je možná dietní a vegetariánská strava. Dětská jídla. Různé tematické večeře.

Fitness a lázně
wellness zóna s vnitřním bazénem, infrakabinou, finskou saunou, bylinnou parní lázní, rodinnou saunou (saunování včetně plavek), odpočívárny. Za poplatek: masáže a solárium.

Aktivity v hotelu a okolí
stolní tenis, biliár. HochkönigCard zdarma s množstvím výhod a slev u smluvních partnerů (např.: použití lanovek zdarma v Maria Almu, Dientenu a Mühlbachu, Hinterhalu, využití turistického autobusu, vstup do koupališť v Maria Almu a Mühlbachu, využití tenisových kurtů v Maria Almu a Mühlbachu a mnoho dalšího).
Pro rodiny: dětská herna, dětské knížky k zapůjčení, hračky pro malé děti, dětské židličky, dětské postýlky, vaničky k zapůjčení.


Poloha:

Salcbursko - ideální destinace pro rodinnou dovolenou Salcbursko, nacházející se v srdci Rakouska, je jednou z nejkrásnějších turistických destinací Evropy. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi i páry či sportovně založené turisty. Salcbursko je ideální destinací pro celoroční dovolenou. Léto v Salcbursku Léto je v Salcbursku plné zeleně a kvetoucích luk. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi, jako jsou výlety do přírody, cyklistika a vodní sporty. Jednou z nejpopulárnějších aktivit je jízda na kole, ať už po rovinách nebo v horách. Salcbursko má mnoho cyklostezek, které se hodí pro celou rodinu. Turisté si také mohou vychutnat vodní sporty jako například plavání, windsurfing, vodní lyže nebo rafting. Zima v Salcbursku Zima v Salcbursku je plná sněhu a zimních sportů. Salcbursko je známé jako jedno z nejlepších lyžařských středisek v Rakousku. Turisté si mohou užít nejen lyžování, ale také snowboarding a sáňkování. Salcbursko má mnoho lyžařských areálů, které jsou vhodné pro celou rodinu, od začátečníků po profesionály. V některých střediscích jsou také dostupné školy lyžování a soukromé lekce. Aktivity pro páry Pro páry, kteří hledají romantické dovolené, je Salcbursko ideální destinací. Město Salcburk je plné historických památek, jako je hrad Salcburk a salcburská katedrála. Pro milovníky kultury je zde mnoho muzeí a galerií, jako je Muzeum Mozartovy rodiny a Muzeum moderního umění Rupertinum. V Salcbursku jsou také mnohé termální lázně, jako například Bad Gastein, které nabízejí relaxaci a odpočinek. Aktivity pro sportovně založené turisty Salcbursko je také ideální destinací pro sportovně založené turisty. Kromě lyžování a cyklistiky jsou zde také možnosti turistiky a horolezectví.

Mapa

Fotogalerie