Hotel Alpenresort Fluchthorn **** ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 5 490 Kč

Popis

O hotelu
v 4 hvězdičkovém Alpenresortu Fluchthorn Vás čeká alpská romantická atmosféra spojená se 100 letou tradicí rakouské pohostinnosti. Moderní vybavení v tradičním tyrolském stylu. Hotel disponuje přijímací halou s recepcí a posezením, restauraci, terasou, barem, výtahem. WiFi připojení v hotelu zdarma. Místnost na úschovu kol.

Lokalita
Alpenresort Fluchthorn má centrální polohu, pouze cca 70 m od centra, v nadmořské výšce 1600 m.n.m. Restaurace a kavárny cca 50 m, nákupní možnosti cca 400 m. Volnočasové centrum cca 500 m. Vysokohorská silnice Silvretta Hochalpenstrasse cca 11 km.

Vzdálenost z Prahy: cca 590 km, 6 hodin a 55 minut
Vzdálenost z Brna: cca 725 km, 7 hodin a 45 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 675 km, 7 hodin a 10 minut

Popis pokojů
pokoje jsou vybaveny WC, kabel. TV, fénem, telefonem, pokojovým trezorem, WiFi připojením.

Dvoulůžkový pokoj Alpin: cca 22 m2, pro 2 os., balkon, sprcha.
Dvoulůžkový pokoj Superior: cca 30 m2, pro 2-4 osoby, navíc pohovka na spaní, některé pokoje s balkonem, vana nebo sprcha.
Jednolůžkový pokoj Grand Lit: dvoulůžková postel Grand Lit (140x200 cm), pro 1 dosp. + 1 dítě do 16,99 let, některé pokoje s balkonem, sprcha.Maximální počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování
polopenze: bohatá snídaně formou bufetu, k večeři výběr z několika chodového menu, servírované v exkluzivních jizbách a jídelně, saláty formou bufetu. Týdně slavnostní večeře. Denně odpolední svačina 16-17 h.

Fitness a lázně
zdarma využití wellness zóny s rozlohou cca 350 m2 s krytým bazénem (7.30-19.30 h.), finskou panoramatickou saunou, biosaunou, infrakabinou, parní lázní, Kneippovy bazénky, odpočívárny (14-19.30 h.).

Aktivity v hotelu a okolí
karta výhod Silvretta Card Premium v ceně (v ceně lázeňské taxy): neomezené využití všech otevřených lanovek v oblasti Paznaun/Samnaun a oblasti Montafon/Brandnertal, využití veřejné regionální dopravy v této oblasti, využití vysokohorské silnice Silvretta Hochalpenstrasse. Od 3 nocí pobytu 1x v ceně transport kola lanovkou v oblasti Paznaun nebo Samnaun.
Pro rodiny: dětská herna a hřiště.


Mapa

Fotogalerie