Berghotel Dachstein ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 4 419 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Tradiční hotel s místní atmosférou.

Výhody nabídky 2 - Zastávka skibusu se nachází přímo před hotelem.

Středisko - Ramsau am Dachstein

Poloha - Hotel se nachází v kouzelném městečku Ramsau.Hotel je v hodný pro lyžaře, jelikož zastávka skibusu se nachází přímo před hotelem. Cvičný vlek pro malé či začínající lyžaře se nachází pouze 20 m od hotelu.

Vybavení - Recepce, restaurace, bar, patio, zahrada, úschovna na lyže a snowboardy. Hotel se skládá z hlavní budovy a přidružených budov, které jsou od sebe vzdálené cca 20 m.

Ubytování - Typy pokojů:* Dvoulůžkový pokoj Standart v hlavní budově nebo depandaci* Dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky v hlavní budově nebo depandaci* Dvoulůžkový pokoj s palandou v hlavní budově nebo depandaciVybavení pokojů: sat. TV, koupelna a některé mají balkón

Lyžování - Schladming - Dachstein nadmořská výška: 840 m - 2 700m    Supermoderní středisko, které je jedno z top 5 v Rakousku. Rozsáhlá oblast je tvořena 9 skiareály: Schladming Planai - Hochwurzen, Hauser Kaibling, Reiteralm - Fageralm, Stoderzinken, Galsterberg, Ramsau, Dachsteinský ledovec, Planneralm a Riesneralm. Pro běžkaře je v oblasti 435 km běžeckých tratí. Snowboardisté ocení 7 snowparků. Skiareál nabízí 107 km modrých, 118 km červených a 19 černých sjezdovek. K přepravě slouží 11 kabinových lanovek, 31 sedačkových lanovek a 46 vleků.

Strava - Polopenze. Bohatý snídaňový bufet a veřeře podávaná formou 3-chodového menu.* 24.12. Štědrovečerní menu* 31.12. Silvestrovské menu

Informace - Check in: od 14:00Check out: do 10:00Domácí mazlíčci: 10:00€/noc (bez jídla)Recepce: 8:00 - 22:00Pobytová taxa 2,50€ není součástí ceny a je třeba ji uhradit na místě. Děti a mládež do 14,99 let pobytovou taxu nehradí.

Mapa

Fotogalerie