Vila Gale Nautico ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 22 660 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd.
 


Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště (přesné hodiny srazu uvede delegát Rainbow na místě). Návrat do Polska.

 


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu, stravování dle popisu hotelu, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).
 


Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, turistický poplatek - cca 2 EUR os./den (platí se při ubytování), jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 



Název zájezdu v polském jazyce: Portugalia - Algarve, Hiszpania - Costa de la Luz - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna v Portugalsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.

Hlavní turistická sezóna ve Španělsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.


Ubytování:

Umístění - VILA GALE NAUTICO se nachází v malebné vesnici Armação de Pera na jižním pobřeží Portugalska v regionu Algarve. Je ideálním místem pro poznávání okolních zajímavostí, jako jsou Albufeira, Portimao a Lagos. Díky své výhodné poloze si hosté mohou užívat klidu i blízkosti rušného centra města. Letiště Faro (FAO) je vzdálené 55 km od hotelu.

Pláž - Hotel se nachází pouhých 300 metrů od široké písečné pláže. Hosté mohou využívat lehátka a slunečníky, které jsou na pláži k dispozici.

K dispozici pro hosty - Hosté resortu mohou využívat venkovní bazén, krytý bazén, fitness centrum, lázně a saunu. Hotel nabízí také půjčovnu jízdních kol, která vám umožní být aktivní a prozkoumat okolí na dvou kolech. Pro nejmenší je k dispozici dětské hřiště a dětský klub.

Internet - Hotel nabízí bezplatné Wi-Fi připojení v celém resortu.

Catering - Hotel nabízí stravování formou bufetu, které zahrnuje snídaně, obědy a večeře. Nabídka je pestrá a zahrnuje jak místní, tak mezinárodní pokrmy. Kromě toho je v hotelu k dispozici restaurace a la carte, kde se podávají vynikající pokrmy z ryb a mořských plodů. Hosté mohou využít také bary, kde se podává občerstvení a nápoje. Restaurace "Versatil" podává snídaně od 7:00 do 10:30, obědy od 12:30 do 14:30 a večeře od 19:00 do 22:00. Restaurace "Massa Fina", jejímž základem je řemeslná pizza, nabízí obědy od 12:30 do 15:30 a večeře od 19:00 do 22:30. Restaurace je otevřena od března do října. Pub "Cervejaria Portuguesa" nabízí občerstvení v nejtradičnějším středomořském stylu. Na oběd je otevřena od 12:30 do 14:30 a na večeři od 19:00 do 22:00. Do baru "Soul & Blues" můžeme zajít od 10:30 do 24:00 (březen, duben, říjen, listopad), od května do září bude bar otevřen od 18:00 do 24:00. "Splash Bar" nabízí nápoje a občerstvení u bazénu a je otevřen od 10:30 do 18:00 pouze během prázdnin.

Sportovní a animační program - Resort VILA GALE NAUTICO nabízí bohatý sportovní a animační program. Hosté mohou využívat posilovnu a také se účastnit lekcí fitness. Večer se pořádají různé animační aktivity včetně tanečních vystoupení, živé hudby a soutěží a her pro děti i dospělé.

Webové stránky - https://www.vilagale.com/en

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - VILA GALE NAUTICO je ideální prázdninovou destinací pro rodiny s dětmi, páry i samostatné cestovatele. Díky své skvělé poloze, široké nabídce volnočasových aktivit a vysoké úrovni ubytování si zde každý najde to své. Tento hotel doporučujeme všem, kteří hledají odpočinek a pohodlí v krásné krajině Algarve.  

Mapa

Fotogalerie