Vila Gale Atlantico ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 22 660 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd.
 


Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště (přesné hodiny srazu uvede delegát Rainbow na místě). Návrat do Polska.

 


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu, stravování dle popisu hotelu, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).
 


Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, turistický poplatek - cca 2 EUR os./den (platí se při ubytování), jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 



Název zájezdu v polském jazyce: Portugalia - Algarve, Hiszpania - Costa de la Luz - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna v Portugalsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.

Hlavní turistická sezóna ve Španělsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.


Ubytování:

Umístění - Hotel Vila Galé Atlântico se nachází v Albufeiře,  přibližně 7 km od jejího centra. V blízkosti hotelu se nacházejí obchody, bary a restaurace. Letiště ve městě Faro je vzdáleno přibližně 50 km. .

Pláž - Praia de Gale - písečná pláž se nachází asi 500 metrů od hotelu.

K dispozici pro hosty - Recepce, lobby, restaurace, bar, sluneční terasa s bazénem, lehátka a slunečníky u bazénu, brouzdaliště s malými skluzavkami pro děti, krytý bazén (nutno nosit čepici), prádelna (za poplatek), parkoviště (za poplatek).

Internet - Služba Wi-Fi zdarma

Catering - Snídaně formou bufetu (od 7:30 do 10:30), večeře za příplatek.

Sportovní a animační program - Hotel nabízí animační program pro děti i dospělé. V hotelu je vyhřívaný krytý bazén, vířivka, turecké lázně a posilovna. Vstup do vířivky, sauny a tureckých lázní je povolen osobám starším 16 let. Léčebné procedury v hotelových lázních jsou za příplatek. .

Webové stránky - www.vilagale.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Ideální hotel pro rodinnou dovolenou - široká nabídka animačních aktivit zabaví hosty všech věkových kategorií. Doporučujeme také jeho polohu v pěší vzdálenosti od široké, dlouhé písečné pláže.

Mapa

Fotogalerie