Pestana Viking ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 22 743 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd.
 


Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště (přesné hodiny srazu uvede delegát Rainbow na místě). Návrat do Polska.

 


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu, stravování dle popisu hotelu, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).
 


Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, turistický poplatek - cca 2 EUR os./den (platí se při ubytování), jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 



Název zájezdu v polském jazyce: Portugalia - Algarve, Hiszpania - Costa de la Luz - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna v Portugalsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.

Hlavní turistická sezóna ve Španělsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.


Ubytování:

Popis - Poloha Hotel Pestana Viking, renovovaný v roce 2008, se nachází na útesu, na okraji městečka Porches, cca 2 km od centra města Armacao de Pera (od dubna do října jezdí do Armacao de Pera hotelový autobus - možný poplatek). Nejbližší místní autobusová zastávka je vzdálená cca 30 m a letiště ve Faro cca 45 km. Pláž U hotelu se nachází 2 pláže v zátoce (cesta po schodech), oddělené útesy charakteristickými pro Algarve. Jedna z nich je široká písečná pláž Senhora da Rocha. Na pláži lehátka a slunečníky za poplatek (cca 8 EUR/os./den).  Vybavení Recepce, lobby, výtah, restaurace, cocktail bar, bar u bazénu, 2 bazény v zahradě (v bazénech mořská voda), velký dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénů, mini klub pro děti ve věku 4-12 let, půjčovna kol a aut, 2 profesionální školící a konferenční místnosti, prádelna (za poplatek), herna, čítárna, obchody se suvenýry, butiky, parkoviště. Hotel Pestana Viking poskytuje plážové osušky (zdarma). Pokoje  Hotel Pestana Viking má 182 pokojů. Všechny pokoje jsou pohodlně a funkčně zařízené, s klimatizací, koupelnou (fén), satelitní TV, telefonem, trezorem (cca 2 EUR/den), mikrovlnnou troubou, ledničkou, balkonem nebo terasou (balkonový nábytek). Dětská postýlka pro děti do 2 let zdarma (nutno rezervovat předem). Pokoje pro tělesně postižené a jednolůžkové pokoje na potvrzení. Hotel nepřijímá domácí zvířata. Standardní pokoje (cca 30 m²) - pro max. 2-3 osoby. Možnost příplatku za pokoj s bočním výhledem na moře nebo výhledem na moře, ale není to přímý výhled. Strava Snídaně formou bufetu. Možnost příplatku za večeře (portugalská a mezinárodní kuchyně). Možná vegetariánská a bezlepková strava (na potvrzení). Sport a zábava Zdarma multisportovní hřiště (basketbal, volejbal, fotbal, možná záloha za vybavení), wellness centrum (krytý bazén, sauna, jacuzzi, posilovna), tenis (možná záloha za vybavení), kulečník (za poplatek 2 EUR/hra), živá hudba. Na pláži vodní sporty, jízda na koni, potápěčská škola. Procedury v lázních za poplatek. Internet Internet Wi-Fi - zdarma na veřejně dostupných místech i na pokojích. Místní hodnocení **** Jiné ​www.pestana.com Náš názor Pestana Viking Resort je ideální volbou pro ty, kteří nechtějí být v blízkosti velkého resortu a také pro ty, kteří ocení krásný výhled, krásné pláže a velmi dobrý standard ubytování. Vřele doporučujeme! Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Mapa

Fotogalerie