Pestana Quinta do Arco Nature & Rose Garden Hotel ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 30 657 Kč

Popis

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel). 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu a další osobní výdaje. 

Název zájezdu v polském jazyce: Madera wypoczynek
Den první
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu transfer do vybraného hotelu.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů.

Den poslední
Snídaně. Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.


Ubytování:

Umístění - Hotel Pestana Quinta do Arco se nachází na nádherném pobřeží Madeiry, obklopen malebnými zahradami a úchvatným výhledem na Atlantický oceán. Nachází se na východním pobřeží ostrova a nabízí klidnou a relaxační atmosféru daleko od ruchu turistického ruchu. Díky své poloze v blízkosti přírody je tento hotel ideální základnou, odkud můžete objevovat krásy Madeiry a kochat se jejími zážitky.

Pláž - Nejbližší pláž je vzdálená 3 km od hotelu. V okolí není žádná pláž.

K dispozici pro hosty - Recepce, restaurace, bar, venkovní bazén, lehátka a slunečníky, osušky, zahrady (včetně růžové zahrady s více než 1 700 druhy růží), Wi-Fi, herna, knihovna a kulečník.

Internet - V celém objektu je k dispozici Wi-Fi.

Catering - Snídaně (08:00-10:30) se podává v restauraci vzdálené asi 100 metrů od hotelu.

Sportovní a animační program - Okolí hotelu je vhodné pro pěší turistiku, pozorování ptáků a přírody. Možné jsou také cyklistické výlety, rybaření (za poplatek) a potápění (za poplatek).

Webové stránky - https://www.pestana.com/en/hotel/quinta-arco

Místní kategorie - ***

Podle našeho názoru - Jsme přesvědčeni, že hotel Pestana Quinta do Arco Nature & Rose Garden je ideálním místem pro ty, kteří hledají harmonii s přírodou a pohodlnou dovolenou.

Mapa

Fotogalerie